Η ΑΕΚ βρίσκει... σωσίβιο στο πρόγραμμα του Ατρομήτου!

Θέλει τεράστια προσοχή ο Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έδωσε συνέχεια στις κάκιστες εμφανίσεις, καθώς μετά την ήττα με τον Άρη, κόλλησε και με τον ΠΑΟ. Η χρονιά κινδυνεύει να εξελιχθεί σε… εφιαλτική για την πρωταθλήτρια, η οποία πληρώνει ακριβά τα πολλά λάθη του καλοκαιριού, τα οποία και πρέπει να διορθωθούν σε λίγους μήνες.

Ως γνωστόν, εδώ και καιρό, η πρώτη και η δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχουν κάνει… φτερά για την «Ένωση», η οποία μάχεται να κρατήσει την τρίτη θέση της κατάταξης που φέρνει και το «καλό» εισιτήριο του Europa League. Το καλό εισιτήριο για το Europa League έχει δύο προκριματικούς γύρους (γ’ προκριματικό και πλέι-οφ με πρώτο ματς στις 8 Αυγούστου) και τα υπόλοιπα δύο έχουν τρεις προκριματικούς (β’, γ’ προκριματικό και πλέι οφ με πρώτο ματς στις 25 Ιουλίου).

H τρίτη θέση λοιπόν έχει τεθεί σε κίνδυνο για την πρωταθλήτρια και το ματς του Περιστερίου ενδέχεται να κρίνει πολλά. Ο Ατρόμητος μετά την ήττα στην Τούμπα, έμεινε στο -1 από την ΑΕΚ. Η Ένωση έχει 44 βαθμους και ο Ατρόμητος έχει 43 βαθμούς μετά από 24 αγωνιστικές και μοιραία, η μάχη για την τρίτη θέση έχει… φουντώσει για τα καλά. Ωστόσο, η «Ένωση» μπορεί να βρει… σανίδα σωτηρίας, στο πρόγραμμα του Ατρομήτου

Κρίνονται πολλά στο Περιστέρι για την ΑΕΚ

Έξι αγωνιστικές έχουν απομείνει για να πέσει η αυλαία στην εφετινή Super League. Η πρωταθλήτρια έχει ακόμα δυο ματς στην έδρα της στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ έχει και τέσσερις εκτός έδρας μονομαχίες. Αναμφίβολα,o επόμενος αγώνας για την ΑΕΚ θα κρίνει πολλά σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση της τρίτης θέσης.

 Στις 17 Μαρτίου, η «Ένωση» θα επισκεφθεί το Περιστέρι και εκεί ίσως να κριθούν τα πάντα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ έχει «μονομαχία» με τον πρώην τεχνικό της τον Τραϊανό Δέλλα, ενώ στις 7 Απρλίου ανηφορίζει στην Ξάνθη για τον αγώνα με την τοπική ομαδα. Ο «Δικέφαλος» συνεχίζει με back to back εκτός έδρας ματς στην Λαμία, ενώ τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχει κρίσιμα ματς, με Λάρισα και Λεβαδειακό. Δύο ομάδες που «μάχονται» για να παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΑΕΚ:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΗΜΕΡΑΟΜΑΔΕΣ
25η17 ΜΑΡΤΙΟΥΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ
26η31 ΜΑΡΤΙΟΥΑΕΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
27η7 ΑΠΡΙΛΙΟΥΞΑΝΘΗ-ΑΕΚ
28η14 ΑΠΡΙΛΙΟΥΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ
29η21 ΑΠΡΙΛΙΟΥΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ
30η5 ΜΑΙΟΥΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ

Αναζητά διαδοχικά… θαύματα ο Ατρόμητος!

Η ΑΕΚ μπορεί να αισθανθεί… καλύτερα, αν ρίξει μια ματιά στο πρόγραμμα της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι. Ο Ατρόμητος έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και θα αποτελέσει θαύμα και αυτοκτονία της Ένωσης, η τυχόν κατάληψη της τρίτης θέσης από τους Περιστεριώτες. Στην 26η αγωνιστική θα χρειαστεί να επισκεφθούν το Καραϊσκάκη για την αναμέτρηση με τον δεύτερο της βαθμολογίας, τον ΟΣΦΠ.

Στις 8 Απριλίου, το σύνολο του Κάναντι θα φιλοξενήσει τον σχεδόν… υποβιβασμένο Απόλλωνα, ενώ στις 14 του μήνα θα ανηφορίσει ξανά στην Θεσσαλονίκη για το ματς του Χαριλάου με τον Άρη, που δίνει μάχη για την πεντάδα του πρωταθλήματος. Την προτελευταία αγωνιστική φιλοξενει την ομάδα του Γιώργου Δώνη, ενώ στην αυλαία του πρωταθλήματος, υποδέχεται τον ΟΦΗ που προσπαθεί να αποφύγει την… Football League. Επομένως, θα πρέπει να κάνει διαδοχικά θαύματα η ομάδα του Περιστερίου για να… κλέψει από την ΑΕΚ την τρίτη θέση. Έχει να αντιμετωπίσει  την ΑΕΚ, τον ΟΣΦΠ, τον Αρη και τον ΠΑΟ στις επόμενες αγωνιστικές. Οπότε, το έργο της ομάδας του Κάναντι είναι αρκετά δύσκολο και ως απίθανο να επιτευχθεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ατρομήτου:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΗΜΕΡΑΟΜΑΔΕΣ
25η17 ΜΑΡΤΙΟΥΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ
26η31 ΜΑΡΤΙΟΥΟΣΦΠ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
27η8 ΑΠΡΙΛΙΟΥΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
28η14 ΑΠΡΙΛΙΟΥΑΡΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
29η21 ΑΠΡΙΛΙΟΥΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟ
30η5 ΜΑΙΟΥΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΦΗ

Υπενθυμίζεται, πως η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει το καλό εισιτήριο του Europa League και σε ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου. Ωστόσο, η τρίτη θέση της Super League δεν δίνει στην Ένωση το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο μόνο στην περίπτωση που το Κύπελλο κατακτηθεί από ομάδα που δεν βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Δηλαδή, ο Αστέρας και η Λαμία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X