Ανοίγει ξανά ο φάκελος Noor1 για Μαρινάκη και τρεις συνεργάτες του

Καλύτερα να τραγουδάς, παρά να μιλάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια υπόθεση που πάγωνε στα συρτάρια της Δικαιοσύνης εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, λόγω των συνεχών μετατοπίσεων των ανακριτριών που είχαν στα χέρια τους τον φάκελο, βγαίνει από τον «πάγο».

Η παράλληλη δικαστική έρευνα η οποία ξεκίνησε από την ποινική δίωξη της εισαγγελέως Τζήβα, που κυνηγήθηκε λυσσαλέα, «ζωντανεύει» και αχνοφαίνονται οι πρώτες ενδείξεις ότι η Δικαιοσύνη αποφάσισε να ενεργήσει.

Η κυρία Τζήβα είχε παραδώσει, λόγω μετάθεσης, τον φάκελο στην ανακρίτρια κ. Αλεξακίδου, όμως πριν καλά καλά τελειώσει την έρευνα, μετατέθηκε και εκείνη από τον Πειραιά στην Αθήνα. Φαίνεται όμως, πως το νερό μπήκε στο αυλάκι καθώς πλέον η υπόθεση δόθηκε και επίσημα στην ανακρίτρια διαφθοράς Πειραιά, κ. Καλλιόπη-Ιωάννα Μάντακα η οποία μελετά ενδελεχώς την υπόθεση και ανοίγει τον φάκελο καθώς άμεσα σκοπεύει να κάνει και τις πρώτες κινήσεις που θα αφορούν τη διαλεύκανση ενός θέματος που είχε μείνει στο σκοτάδι.

Οι διώξεις ασκήθηκαν για κατοχή, διακίνηση, χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Εκτός από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δίωξη έχει ασκηθεί και σε άλλα τρία άτομα και, συγκεκριμένα, κατά του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ναυτιλιακής εταιρείας Capital, Νίκου Συντιχάκη, του δικηγόρου Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη και του ναυτασφαλιστή Ηλία Τσακίρη.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί είναι ογκοδέστατη καθώς μετρά σχεδόν 20.000 σελίδες, ενώ πέραν των γνωστών κωλυσιεργιών της ελληνικής δικαιοσύνης, χρειάστηκε δικαστική συνδρομή από το Ντουμπάι με συνέπεια να χρειαστεί περαιτέρω χρόνο για μεταφράσεις.

Θα πρέπει δε, να σημειωθεί ότι παράλληλα με την συγκεκριμένη δικαστική έρευνα, δικάζεται αυτές τις ημέρες στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η έφεση που έχει υποβάλει η εισαγγελέας κ. Τρουπή για την κεντρική υπόθεση του Noor1, καθώς έκρινε επιεικείς τις πρωτόδικες ποινές στους κατηγορούμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X