Η αδιανόητη διαχείριση του Κρστίτσιτς

Εικόνες από το ντεμπούτο του Κρίστιτσιτς με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πριν από λίγο καιρό δαπάνησε μίνιμουμ 800.000 ευρώ για να προχωρήσει στην απόκτηση του Νέναντ Κρστίτσιτς. Και αυτόν τον ποδοσφαιριστή με τις εμπειρίες και τις παραστάσεις στο Champions League τον διατηρεί στον πάγκο!

Κανένας δεν μπόρεσε να καταλάβει γιατί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μανόλο Χιμένεθ προτίμησε να τον καθηλώσει στον πάγκο και να επιλέξει κόντρα σε μία ομάδα που όλοι ήξεραν ότι θα καθίσει πίσω και θα περιμένει να παίξει με δύο αμυντικά χαφ που δεν μεταφέρουν τη μπάλα μπροστά ούτε με αίτηση του νόμου 105!

Ο Σέρβος ήρθε ως ένα 8άρι που έχει έξυπνη κάθετη πάσα και σωστές αλλαγές παιχνιδιού. Αν δεχθούμε ότι το πρώτο διάστημα ήταν πίσω από πλευρά φυσικής κατάστασης πλέον δεν υπάρχει αυτή η δικαιολογία. Έχουν περάσει 2 και πλέον μήνες από τη μέρα άφιξής του.

Το θέμα είναι ότι ο Χιμένεθ επιβεβαιώνει σε απόλυτο βαθμό και τον Ουζουνίδη, αναφορικά με το που παίζει ο Κρστίτσιτς. Διότι όταν όλοι αυτοί που τον έφεραν σαν αμυντικό χαφ και έσκιζαν τα ομμάτιά τους ότι μπορεί να παίξει ως 6άρι, τώρα δεν έχουν να πούνε το παραμικρό για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Ο Χιμένεθ έχει χρησιμοποιήσει τον Κρστίτστς είτε ως 8άρι είτε ως δεκάρι όπως έκανε χθες. Κίνηση που δείχνει ξανά πόσο γυμνή είναι η ΑΕΚ στη θέση του «κόφτη».

Επίσης θα πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσει κάπως και η ιστορία με το θέμα του τραυματισμού του. Διότι δε γίνεται μία να είναι τραυματίας, μία όχι, μία να δηλώνεται ότι προπονήθηκε κανονικά και μία να λέγεται ότι ο Σέρβος είχε χτυπήσει την προηγούμενη μέρα στην προπόνηση…

Το χαλασμένο τηλέφωνο μόνο καλό δεν κάνει και φέτος μόνο με τέτοια δουλεύουν στα Σπάτα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X