13 προπονητές δεν... στέριωσαν στη Super League, το 1/3 ο Απόλλων Σμύρνης!

13 προπονητές δεν... στέριωσαν στη Super League, το 1/3 ο Απόλλων Σμύρνης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μπάμπης Τεννές αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, δίνοντας τα ηνία στον μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Λευτέρη Βελέντζα.

Αυτή είναι η τέταρτη αλλαγή προπονητή τη φετινή χρονιά για την “Ελαφρά Ταξιαρχία” (δεν υπολογίζονται οι φορές που ο Βελέντζας ανέλαβε υπηρεσιακός), η οποία άρχισε με τον Γαλλογερμανό Βαλεριέν Ίσμαελ, ακολούθησε ο Ισπανός Χιμένεθ Μοντεαγούδο, έπειτα ο Γιάννης Μαντζουράκης και στη συνέχεια ο Τεννές.

Αισίως οι αλλαγές τεχνικών στη σεζόν που διανύουμε στη Superleague έφτασαν στις 13, σε 23 αγωνιστικές και σχεδόν το 1/3 εξ αυτών έχουν γίνει από τον ουραγό Απόλλωνα!

Παραπάνω από μία φορά άλλαξε φέτος προπονητή και ο Λεβαδειακός, με τον Σανίνο να αντικαθιστά τον Άκη Μάντζιο και τον Καραγεωργίου να παίρνει τη θέση του Ιταλού.

Οι υπόλοιπες επτά αλλαγές προπονητών έγιναν από ΑΕΚ (Χιμένεθ αντί Ουζουνίδη), Άρη (Παντελίδης αντί Ερέρα), Λαμία (Χάβος αντί Τεννέ), Πανιώνιο (Μάντζιος αντί Ανιγκό), Αστέρα Τρίπολης (Παράσχος αντί Παντελίδη), Λάρισα (Φέστα αντί Αντωνίου) και ΟΦΗ (Βέρα αντί Παπαδόπουλου.

Από τις ομάδες της τελευταίας οχτάδας του βαθμολογικού πίνακα, μόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή, τον Γιάννη Πετράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X