Διέψευσε ο Λουτσέσκου πως είναι σε επαφές με ομάδες από την Τουρκία

Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχει επαφές με κάποια ομάδα από την Τουρκία ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως αποκάλυψε στην κάμερα της NOVA:

Αναλυτικά, ο κ. Λουτσέσκου μίλησε για: 

– την κλήρωση του Κυπέλλου με τον Αστέρα: «Δε μπορώ να πω κάτι επειδή το μυαλό μου είναι στον Ατρόμητο. Το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι σε ένα μήνα. Κάθε ομάδα που είναι στον ημιτελικό, είναι κοντά σε ένα τρόπαιο που κρίνεται σε ένα παιχνίδι. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη να παίζει σε τέτοια παιχνίδια και να κερδίσει ένα Κύπελλο. Από αυτήν την άποψη, αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέροντες οι ημιτελικοί».

– το αν είχε προτίμηση σε αντίπαλο: «Δεν είχα κάποια προτίμηση. Με οποιονδήποτε αντίπαλο, η ομάδα πρέπει να είναι πλήρως προετοιμασμένη, να έχει κάνει την απαραίτητη πνευματική προετοιμασία και να έχει συγκέντρωση. Αυτό μας έφερε μέχρι αυτό το σημείο, που μας έχει φέρει σε αυτήν τη θέση και πρέπει να συνεχίσουμε από την ίδια βάση».

-τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Σε ένα παιχνίδι που έχεις κερδίσει με 0-2 και ίσως μπορούσες να είχες κερδίσει με 0-4, πώς να είμαι; Είναι φυσιολογικό να υπήρχε ικανοποίηση και ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω. Ενδεχομένως να μη με επηρέαζε το αποτέλεσμα σε άλλες συνθήκες, αλλά η απόδοση, κάνοντας ευκαιρίες που να μη σκοράραμε. Παίζοντα αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που έχει ταλαντούχους παίκτες και καλή οργάνωση είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη. Από αυτό ξεκινάμε και πρέπει να έχουμε διαφορετικούς στόχους για να πάρουμε τον τίτλο. Έτσι πρέπει να κάνει μια ομάδα, να ξέρει να έχει ανάπτυξη αλλά την ίδια στιγμή, να έχουμε τη σωστή αμυντική λειτουργία για να πάμε στο τρανζίσιον. Είναι θέμα νοοτροπίας και γνώσης, πως διαχειρίζεσαι τα παιχνίδια. Το πως διαχειριζόμαστε τις στιγμές των παιχνιδιών ξεχωριστά. Ξεκινήσαμε στο πρώτο ημίχρονο τέλεια. Κυριαρχήσαμε, σκοράραμε στο πρώτο λεπτό, από ένα κόρνερ που κερδίσαμε από την ανάπτυξη μας. Είχαμε το ίδιο μοτίβο στο πρώτο και στο δεύτερο, πετύχαμε και δεύτερο γκολ. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να ρισκάρει, βρήκαμε χώρους αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στις τελικές μας ενέργειες. Λαμβάνοντας υπόψιν τον αντίπαλο σε κάθε παιχνίδι, αυτό έμοιαζε όπως με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ μέχρι το σημείο που ο Ζαμπά πήρε την κόκκινης. Υπάρχουν άλλα παιχνίδια, όπως με τον Πανιώνιο, τον ΠΑΣ, τη Λάρισα, ομάδες που αμύνονται περισσότερο. Το σημαντικό είναι να ξέρουμε πως θα αντιδράσουμε σε κάθε παιχνίδι».

-τα επιτεύγματά του με τον ΠΑΟΚ: «Δεν το σκέφτομαι πολύ. Δείχνει όμως δείγμα σωστής νοοτροπίας, αλλά είμαι αφοσιωμένος κάθε φορά στο επόμενο παιχνίδι. Ενδεχομένως, στα επόμενα χρόνια, να βάζω ένα ποτήρι κονιάκ, να θυμόμαστε αυτές τις στιγμές, αυτά τα ωραία χρόνια στον ΠΑΟΚ και τα καλά αποτελέσματα. Ο προπονητής, όμως, πρέπει να κοιτάει το επόμενο παιχνίδι και το άμεσο διάστημα που έρχεται».

– τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για το μέλλον του: «Η τύχη μου είναι ότι δεν παρακολουθώ αυτά που εμφανίζονται στα ΜΜΕ. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από άλλη χώρα, εστιάζω στο μέλλον μου με τον ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή. Έχω ακόμα συμβόλαιο με τον ΠΟΑΚ. Έχω πολύ σεβασμό για τον ιδιοκτήτη που με έφερε εδώ. Είναι αυτός που έχει κάνει σε αυτήν την ομάδα. Αν υπάρξει οτιδήποτε ο πρώτος άνθρωπος που θα μιλήσω και θα αποφασίσω για το μέλλον είναι ο κ. Σαββίδης. Αν αποφασίσουμε κάτι μαζί και είναι να φύγω, μπορεί να προσέχω τα ζώα που αγαπάω πολύ ή να αφοσιωθώ στη γυναίκα μου που έχει θυσιάσει πολλά κι εγώ, έχω γίνει πενήντα χρονών! Νομίζω είμαι πολύ ξεκάθαρος».

-το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο: «Είναι μια ομάδα που βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας. Τρέχει πολύ, δεν της αρέσει πολύ να έχει τη μπάλα, αλλά αμύνεται πολύ καλά και πάει στην κόντρα επίθεση που όταν το κάνει, το κάνει με πολλή δύναμη. Κάποιες φορές πιστεύεις ότι έχεις χώρος αλλά δεν είναι έτσι. Είναι έτοιμοι πάντα, να κλέψουν τη μπάλα και να πάνε στην κόντρα επίθεση. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι πνευματικά για να αντιδράσουμε και να εκμεταλλευτούμε όποιον χώρο μας δοθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X