Με την Λαμία κληρώθηκε η ΑΕΚ στους «4» του Κυπέλλου!

Με την Λαμία κληρώθηκε η ΑΕΚ στους «4» του Κυπέλλου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ-Λαμία στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος!

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με την κληρωτίδα να φέρνει στον δρόμο της πρωταθλήτριας την ομάδα της Φθιώτιδας. Το πρώτο ματς της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο και η ρεβάνς στην Λαμία. Βεβαίως, το σύνολο του Μάκη Χάβου έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής, καθώς απέκλεισε στα προημιτελικά τον ΟΣΦΠ, ενώ θυμίζουμε πως η ΑΕΚ με δύο νίκες επί του Ατρομήτου βρέθηκε στην τετράδα. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ξανά πετύχει την Λαμία στον όμιλο της διοργάνωσης, με την Ένωση να επικρατεί με σκορ 2-1.

Το άλλο ζευγάρι του Κυπέλλου είναι ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης. Άπαντες καταλαβαίνουν πλέον πως είναι κάτι παραπάνω από… ορατό το ενδεχόμενο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να συναντηθούν για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Υπενθυμίζουμε, πως οι πρώτοι αγώνες  της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν τον Απρίλιο και συγκεκριμένα, το διήμερο 3-4/4  και 24-25/4 οι αγώνες ρεβάνς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Αστέρας Τρίπολης μέσω του Γιώργου Μποροβήλου ζήτησε ξένους διαιτητές στα ημιτελικά, με τους εκπροσώπους των υπολοίπων ομάδων να μην είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο. Θυμίζουμε, πως ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 11 Μαϊου στο ΟΑΚΑ.

Με την Λαμία κληρώθηκε η ΑΕΚ στους «4» του Κυπέλλου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X