Πρόβλημα με Χρυσικόπουλο στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Χρυσικόπουλο στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα (75-84) από την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” του Basketball Champions League, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να στρέφει πλέον την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κύμη (9/3, 15:45) για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Οι ασπρόμαυροι σήμερα Πέμπτη (7/3) επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ομάδα της Εύβοιας.

Ωστόσο, το απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν ήταν λευκό, καθώς δίπλα στο όνομα του Τζάμαλ Τζόουνς προστέθηκε και αυτό του Λίνου Χρυσικόπουλου, με τον 26χρονο φόργουορντ να απέχει από το κομμάτι της σημερινής προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στην μέση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

Στο επόμενο παιχνίδι της betshop Basket League, επικεντρώνεται πλέον το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και προς αυτή την κατεύθυνση ξεκίνησε από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Γ.Σ. Κύμης.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία δεν συμμετείχε ο Λίνος Χρυσικόπουλος λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Το πρόγραμμα της ομάδας θα συνεχιστεί το πρωί της Παρασκευής με την τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (15:45) με την ομάδα της Κύμης. Αμέσως μετά την προπόνηση, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για τη Χαλκίδα.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X