Γκρίφιν: «Να... τελειώσουμε την δουλειά στο σπίτι μας»

Ο... ταύρος Γιόνας Ματσιούλις (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε… παρέλαση στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ και την Τετάρτη θα σφραγίσει την πρόκριση στους 8 του BCL. Η Βασίλισσα ήταν εντυπωσιακή χθες, με τον Μάλκολμ Γκρίφιν να μιλάει στο gazzetta.gr, για την άλωση της Πυλαίας και την ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

«Χάσαμε δύο φορές εδώ και ξέραμε τι βάρος είχαμε στην πλάτη μας. Θέλαμε τη νίκη. Όλα είχαν να κάνουν με την θέληση και την αφοσίωση», σχολίασε ο Μάλκολμ Γκρίφιν στο gazzetta.gr και πρόσθεσε: «Ήταν ωραία που πήραμε τη νίκη σε μια αφιλόξενη έδρα. Η ΑΕΚ δεν είχε νικήσει στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια και τώρα πρέπει να τελειώσουμε την δουλειά “σπίτι” μας, όπως κάνουμε πάντα».

Ο Αμερικανός γκαρντ, που μέτρησε 13 πόντους και 3 ασίστ στο παιχνίδι, ανέφερε για το +24 που βρέθηκε η ΑΕΚ στο 8o λεπτό: «Εκτελέσαμε το επιθετικό μας πλάνο κατά γράμμα, όπως είχαμε πει. Ήμασταν αποτελεσματικοί σε αυτό, μπήκαμε πολύ επιθετικά, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, πετύχαμε εύκολα καλάθια. Όλα είχαν να κάνουν με το καλό μας μομέντουμ», ενώ δεν ένιωσε καλά μόνο με το +9 του τελικού αποτελέσματος: «Δεν νιώθουμε ασφαλείς, γιατί ξέρουμε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Δεν παίζεις παιχνίδια για να χάσεις με μικρή διαφορά, αλλά για να νικήσεις».

Όσο για την τελευταία φάση με το τρίποντο του Αντώνη Κόνιαρη και τα νεύρα του Λούκα Μπάνκι; «Κάποιοι νιώθουν άσχημα με ό,τι έγινε στην τελευταία φάση, αλλά σκεφτείτε το θετικά: δεν είχαμε νικήσει εδώ για τρία χρόνια! Απολαύστε τη νίκη κι εμείς θα σκεφτούμε το επόμενο ματς, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει!».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X