Οι κατακτήσεις της ΑΕΚ στα... χέρια των φίλων της (ΦΩΤΟ)

Λαρεντζάκης: «O πιο μεγάλος τίτλος στην ιστορία της ΑΕK»
Photo Credits: INTIME

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση έχει προχωρήσει τις τελευταίες μέρες  η ΚΑΕ ΑΕΚ αφού με απόφαση του πρόεδρου της Μάκη Αγγελόπουλο τα τρόπαια της «Βασίλισσας» θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινόυ.

Συγκεκριμένα, τα τρία τρόπαια που κατέκτησε η Ένωση σε 365 μέρες, δηλαδή κατά σειρά, το Κύπελλο Ελλάδος, το Basketball Champions League και το Διηπειρωτικό Κύπελλο, θα είναι διαθέσιμα για τους φίλους της ΑΚΕ προκειμένου να φωτογραφηθούν με αυτά.

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες θα είναι την Πέμπτη (07/03), την Παρασκευή (08/03) αλλά και την Τρίτη (12/03) στην παραμονή του ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΑΕΚ BC υπενθυμίζει, ότι με απόφαση του Μάκη Αγγελόπουλου και τα τρία (3) τρόπαια (Κύπελλο Ελλάδος, BCL, Διηπειρωτικό) των 365 ημερών θριάμβων της «Βασίλισσας» θα εκτεθούν σε «δημόσια θέα» στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία ταυτόχρονα με την αγορά εισιτηρίου για τη δεύτερη αναμέτρηση με ΠΑΟΚ (Τετάρτη, 13/03, 19:30) να φωτογραφηθούν και να τα αγγίξουν από κοντά αύριο Πέμπτη (07/03), την Παρασκευή (08/03) και την Τρίτη (12/03), από τις 10:30 έως τις 18:30, στο Γραφείο Operation (Κλειστό ΟΑΚΑ, αίθουσα Press)».

Δείτε εδώ τις θέσεις όπου θα βρίσκονται τα τρία τρόπαια της «Βασίλισσας»:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X