Βράνιες: «Και ο Μπενζεμά είχε μπλεχτεί σε σκάνδαλα, αλλά παίζει στη Ρεάλ - Αισθάνομαι σαν αποδιοπομπαίος τράγος»

Έκανε πέναλτι και μετά αποβλήθηκε ο Βράνιες (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αποδιοπομπαίο τράγο» χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Ογκνιεν Βράνιες, μιλώντας στη Het Laatste Niewus!

Ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της ΑΕΚ συνεχίζει να προπονείται με τη Β’ ομάδα της Άντερλεχτ, καθώς το ερωτικό σκάνδαλο που βγήκε στην επιφάνεια με τη Γελένα Καρλέουσα ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι της υπομονής των ανθρώπων του βελγικού συλλόγου.

Ο Βράνιες παράλληλα συνέκρινε την περίπτωσή του με εκείνη του Μπενζεμά, ο οποίος παρότι ήταν μπλεγμένος σε σκάνδαλα, παρέμεινε στη Ρεάλ, παίζοντας κανονικά.

«Και ο Μπενζεμά είχε μπλεχτεί σε διάφορες υποθέσεις, αλλά παρέμεινε βασικό μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, αν και ένας τέτοιος μεγάλος σύλλογος δεν μπορεί να συγκριθεί με την Άντερλεχτ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα λάθη μου μεγεθύνονται, αισθάνομαι σαν αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι άδικο. Πλήρωσα για τα λάθη μου, κάνω την αυτοκριτική, και γνωρίζω πως ό,τι συνέβη τους τελευταίους μήνες δεν ήταν καλό για μένα», ανέφερε ο Βράνιες, ο οποίος πρόσθεσε:

«Δεν έχω πρόβλημα με την εικόνα του κακού παιδιού, ίσως και να είμαι πραγματικά, αλλά όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν τη γνώμη τους. Δεν μπορώ να το αλλάξω, ούτε θέλω να διαπραγματευτώ το οτιδήποτε με κάποιον που πιστεύει κάτι για μένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X