Δεν λέει «όχι» σε ενδεχόμενες πωλήσεις η ΑΕΚ

Δεν λέει «όχι» σε ενδεχόμενες πωλήσεις η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», τέσσερις παίκτες αυτή τη στιγμή είναι οι επικρατέστεροι για να προσελκύσουν ενδιαφέρον από το εξωτερικό, με την ΑΕΚ να μην είναι αρνητική στις πωλήσεις , παρά μόνο στο ξεπούλημα. Στην ειδική αυτή λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα των Πέτρου Μάνταλου, Μάρκο Λιβάγια, Κώστα Γαλανόπουλου και Βασίλη Μπάρκα.

Ο 28χρονος αρχηγός έχει φτάσει σε ηλικία που η προοπτική μετακόμισης στο εξωτερικό μοιάζει σαν μία από τις τελευταίες ευκαιρίες του, κάτι που αντιθέτως δεν ισχύει για τον 21χρονο Γαλανόπουλο ο οποίος έχει σαφή περιθώρια εξέλιξης και μεταπωλητική αξία.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα και για τον Μάρκο Λιβάγια το ενδεχόμενο πώλησης έχει την δική του βάση, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να έχει καλό βιογραφικό αλλά και τις διεθνείς συμμετοχές με την Κροατία. Τέλος, η περίπτωση του Μπάρκα, συνδυάζεται άμεσα με εκείνη του Αθανασιάδη, καθώς το νούμερο 1 της ΑΕΚ είναι στην «βιτρίνα» και με ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ εκτιμάται ότι μπορεί να παραχωρηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X