Χαραλαμπίδης: «Θα είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς»

Χαραλαμπίδης: «Θα είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς»
Photo Credits: INTIME

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης και δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Παράλληλα, τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» δεν… διάβασαν σωστό το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης:

Για τα σημεία που έκριναν τον αγώνα:

«Θεωρώ ότι ως ένα σημείο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Γνωρίζαμε από πριν ότι είναι ένας αγώνας με υψηλές απαιτήσεις. Ξεκινήσαμε με κακό τρόπο και χάσαμε πολλές μάχες, αυτά τα δύο κομμάτια σε συνδυασμό με τα ριμπάουντ, ήταν τα σημεία που έκριναν το παιχνίδι».

Για το κακό πρόσωπο του ΠΑΟΚ στο πρώτο δεκάλεπτο:

«Ήταν πολύ συγκεκριμένα τα στοιχεία που είχαμε στοχεύσει. Δεν διαβάσαμε το παιχνίδι όπως οφείλαμε. Αν δεν κάνω λάθος στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μόλις πέντε ασίστ, δεν βγάλαμε την αντίδραση που έπρεπε σε αυτό το παιχνίδι».

Για την ρεβάνς:

«Αναφορικά με τον επόμενο αγώνα, σίγουρα θα πρέπει να πάμε στο πρόσφατο παρελθόν στους αγώνες με την ΑΕΚ. Να δούμε πως είχαμε λειτουργήσει σε αυτά τα παιχνίδια. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πολύ διαφορετικοί, όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι. Θεωρώ ότι σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι από αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X