Κληρώνει και για τον τυπικά γηπεδούχο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος την Παρασκευή

Κληρώνει και για τον τυπικά γηπεδούχο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος την Παρασκευή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Παρασκευή (8/3) στις 12 το μεσημέρι, ως γνωστόν θα διενεργηθεί η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδία, εκτός από την ημιτελική φάση θα γίνει και η κλήρωση για τον τυπικά γηπεδούχο του τελικού, ο οποίος έχει οριστεί να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 18 Μαΐου.

Η ημερομηνία πάντως, δεν είναι σίγουρη αφού η Λίγκα επιθυμεί να διεξαχθεί μία εβδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 11/5, για να μην υπάρχει… κενό με το πρωτάθλημα που λήγει στις 5/5, αλλά δεν έχει καταθέσει ακόμη σχετικό αίτημα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

«Την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 12:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στους «4» έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, η Λαμία και ο ΠΑΟΚ.

Μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος, περιόδου 2018-2019».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X