Εκρηξη στη Βουλιαγμένης: Τι είπε στους αστυνομικούς ο 56χρονος Λιβανέζος

Εκρηξη στη Βουλιαγμένης: Τι είπε στους αστυνομικούς ο 56χρονος Λιβανέζος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 56χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε δεχθεί κάποια απειλή. «Είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων σε μια πολυεθνική εταιρεία στο Ντουμπάι. Τα τελευταία 2,5 χρόνια ζω στην Ελλάδα με την γυναίκα και τα τρία ανήλικα παιδιά μου. Στην Ελλάδα δεν εργάζομαι. Δεν είχα δεχτεί κάποια απειλή ενώ δεν έχω κάποιον γνωστό εχθρό», είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Ο Λιβανέζος περιέγραψε στους αστυνομικούς τις κινήσεις του το πρωί της Παρασκευής. Πήγε το πρωί τα παιδιά του στο σχολείο, όπως συνηθίζει και στη συνέχεια έφτασε στο γυμναστήριο. Από εκεί έφυγε περίπου στις 10 το πρωί και περπάτησε περίπου 100 μ. μέχρι το αυτοκίνητό του. Η έκρηξη έγινε όταν μπήκε στη θέση του οδηγού.

Υπενθυμίζεται ότι τα ΜΜΕ της Αυστραλίας αναφέρουν πως ο 56χρονος ήταν ηγετικός στέλεχος της συμμορίας μηχανόβιων Comancheros. Πλέον, ότι απέμεινε από το καμένο αυτοκίνητό του είναι στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, που εστιάζουν τις έρευνες στη συνδεσμολογία της βόμβας αλλά και πως αυτή ενεργοποιήθηκε, δηλαδή είτε με τηλεχειριστήριο, είτε με τη μίζα του αυτοκινήτου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X