Γκος: «Θα παίξουμε σαν να είναι ένας τελικός για εμάς»

Γκος: «Θα παίξουμε σαν να είναι ένας τελικός για εμάς»
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ (05/03, 19:30) στο Game 1 της φάσης των «16» του Basketball Champions League και ο Φιλ Γκος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το ντέρμπι με τη «Βασίλισσα».

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παίξουν σαν να είναι τελικός, ενώ σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος για το αυριανό ντέρμπι των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οσα δήλωσε στην Media Day του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena:

«Πιστεύω ότι είναι μια σπουδαία ευκαιρία για εμάς να συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία για τον σύλλογο. Έχουμε παίξει με την ΑΕΚ τόσες φορές από την ημέρα που έχω έρθει εγώ στον ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στα συστήματα ή στην τακτική, αλλά στο ποιος θα θέλει περισσότερο την μπάλα, ποιος θα έχει την ενέργεια για να ελέγξει τα ριμπάουντ.    Είναι ένα παιχνίδι από αυτά που οι επαγγελματίες παίκτες λατρεύουν να παίζουν. Πιστεύω ότι θα έχει και πολύ κόσμο το γήπεδο, οπότε είμαι ενθουσιασμένος για τον αγώνα».

Για το αν αλλάζει κάτι το γεγονός ότι τα παιχνίδια είναι διπλά: «Ο στόχος μας είναι να νικήσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι το εκτός έδρας παιχνίδι μέχρι να τελειώσει το πρώτο. Ήμασταν σε παρόμοια κατάσταση πέρυσι κόντρα στην Pinar Karsiyaka, όταν είχαμε μια μεγάλη διαφορά, αλλά την χάσαμε και στο τέλος αποκλειστήκαμε. Θα είναι δύσκολες μάχες, αλλά πιστεύω ότι είμαστε μια ομάδα που χάνει δύσκολα στην έδρα της. Ο στόχος είναι πάντα η νίκη και θα δούμε τα υπόλοιπα όταν έρθει η ώρα».

Για τη δήλωση του Howard Sant-Ross ότι είναι έτοιμος να σταματήσει τόσο τον ίδιο, όσο και τον William Hatcher: «Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να σκέφτεται κάποιος. Δεν με απασχολούν αυτές οι δηλώσεις. Είμαι απλά συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν γίνεται κάποιος να μας σταματήσει και τους δύο. Θα δούμε τι θα συμβεί στο παιχνίδι και σίγουρα ανυπομονώ για αυτό. Με εκπλήσσει η δήλωσή του πάντως».

Για το αν θα προτιμούσε το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα: «Όχι είναι καλύτερο για εμάς το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας. Όπως είπα και πριν, είμαι μια ομάδα που δύσκολα χάνει στην έδρα της. Πόσες φορές έχουμε χάσει από την ΑΕΚ την τελευταία διετία; Μία φορά! Δεν εστιάζω την προσοχή μου σε κάτι άλλο πέρα από το παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος, το ίδιο νομίζω ότι είναι και οι φίλαθλοί μας. Θέλω απλά να έχουμε μια καλή προπόνηση σήμερα και αύριο το πρωί και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι».

Για το αν σκέφτεται κάτι περισσότερο από τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ όσον αφορά το Basketball Champions League: «Δεν σκέφτομαι κάτι περισσότερο από το αυριανό παιχνίδι. Θέλω να παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά και το θέλουμε για εμάς και τους φιλάθλους μας. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από τον αυριανό αγώνα. Για εμάς είναι σαν ένα παιχνίδι που κρίνει τίτλο, θα παίξουμε σαν να είναι ένας τελικός για εμάς».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X