Ινσίνιε: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Europa League»

Ινσίνιε: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Europa League»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στόχους που φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση του Europa League έθεσε ο Λορέντζο Ινσίνιε, μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Ζυρίχης.

Πιστεύει πως αν όλοι στην ομάδα, συμπεριλαμβανομένων και των φιλάθλων, βάλουν όλη τη δύναμή τους, η Νάπολι μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα.

«Παίξαμε με αποφασιστικότητα. Ο Αντσελότι μας είπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και το κάναμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το ευρωπαϊκό ταξίδι μπορεί να διαρκέσει πολύ ακόμη.

Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα σπουδαίο τρόπαιο και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Europa League.

Πιστεύω πως αν όλοι στην ομάδα, συμπεριλαμβανομένων και των φιλάθλων, βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις, μπορούμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό.», ανέφερε ο Ινσίνιε για τους στόχους της Νάπολι στην Ευρώπη φέτος.

Τέλος, είπε πως αισθάνεται απογοήτευση που δεν θα συμμετάσχει στον αυριανό αγώνα με την Πάρμα, λόγω καρτών, αλλά είναι σίγουρος πως η εμφάνιση της ομάδας θα είναι εξαιρετική.

«Είναι κρίμα που δεν μπορώ να παίξω, αλλά είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα κάνει σπουδαία εμφάνιση».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X