«Ο Γιάννης μπορεί να παίρνει μέχρι και 1 δισ. δολάρια στα επόμενα 10 χρόνια» (VIDEO)

«Ο Γιάννης μπορεί να παίρνει μέχρι και 1 δισ. δολάρια στα επόμενα 10 χρόνια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοένα και ανεβαίνει με τις εκτιμήσεις για το που μπορεί να φτάσει τόσο αγωνιστικά όσο και από  οικονομικής άποψης προκαλούν… ζάλη.

Αυτή την φορά οι Τζέιλεν Ρόουζ και Τσόνσεϊ Μπίλαπς σχολίασαν αρχικά το πόσο πολύ έχει εξελιχθεί ο Γιάννης στο τρίποντο το οποίο είναι ένα σημείο που δουλεύει πάρα πολύ, ενώ για ακόμα μια φορά η συζήτηση έφτασε στο βραβείο του ΜVP, το οποίο διεκδικεί μαζί με τους Τζέιμς Χάρντεν και Πολ Τζορζ.

Με κοινή παραδοχή ότι το μόνο που εμποδίζει τον «Greek Freak» να είναι ονομάζεται καλύτερος παίκτης της λίγκας είναι το οικονομικό σκέλος, με μια γρήγορη ανάλυση και με δεδομένο ότι το salary cap συνεχώς αυξάνεται οι δύο πρώην παίκτες σχολίασαν ότι τα επόμενα χρόνια μπορεί να φτάσει να κερδίσει μέχρι και 1 δις δολάρια, αν ο μάνατζερ του συνεχίζει να πιέζει.

«Το μοναδικό που τον εμποδίζει από το να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι ο κανόνας του ΝΒΑ για το salary cap. Είναι 24 χρονών, μπορεί να πάρει από 750 εκατομμύρια δολάρια, μέχρι 1 δις από τα συμβόλαιο του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X