Κάμερα στην Αγία Τριάδα για τη «Σκεπαστή»!

Δίπλα στην «Αγιά Σοφιά» θα έχει σταθμό το Μετρό! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» συνεχίζονται σε καθημερινή βάση με αμείωτο ρυθμό. Μάλιστα εδώ και μερικές μέρες έχουν μπει οι βάσεις για να σηκωθεί το πέταλο απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας, εκεί όπου παλιά στο «Νίκος Γκούμας» στεκόταν επιβλητικά η «Σκεπαστή».

Οι θύρες 9-11 που φιλοξενούσαν τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ και συγκεκριμένα την Original 21. Χθες μάλιστα η ΠΑΕ έκανε και τη σχετική ανάρτηση στα social media την οποία και οι φίλοι του «Δικεφάλου» υποδέχθηκαν με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τελευταία 24ωρα έχουν τοποθετηθεί επιπλέον προκατασκευασμένες εξέδρες στο βόρειο τμήμα του γηπέδου και συγκεκριμένα στο πέταλο όπου βρισκόταν ο πρώτος πυλώνας. Έτσι το πρώτο τέταρτο του γηπέδου (από την πλευρά του Άλσους και της οδού Καππαδοκίας) έχει αρχίσει να παίρνει κανονική μορφή.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, το αργότερο μέχρι το τέλος της άνοιξης θα έχουν τοποθετηθεί σε όλο το γήπεδο που έχει ήδη σηκωθεί οι προκατασκευασμένες εξέδρες και μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκινήσει η τοποθέτηση και του στεγάστρου, κάτι που θα κάνει το όνειρο όχι απλά να μοιάζει, αλλά να είναι αληθινό.

Τις εξελίξεις στην κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να τις παρακολουθήσει live μέσα από τις δύο κάμερες που είναι τοποθετημένες εντός των «ιερών χωμάτων».

Η μία βρίσκεται από την πλευρά των νέων επισήμων (δηλαδή από την πλευρά της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου) και η άλλη στη βόρεια εξέδρα από την πλευρά του Άλσους.

Η ΑΕΚ προκειμένου να μπορέσει να καλύψει το σήκωμα και της νέας «Σκεπαστής» αλλά και την εξέλιξη των εργασιών, έχει ζητήσει εδώ και καιρό να τοποθετηθεί μία κάμερα στην «Αγία Τριάδα» προκειμένου να καταγράφεται και από έξω η κατασκευή του νέου της γηπέδου.

Αυτό που απομένει είναι η έγκριση και η τοποθέτησή της για να έχουν τη δυνατότητα άπαντες να παρακολουθούν την εξέλιξη της κατασκευής…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X