Με Φέντερερ στον τελικό ο Τσιτσιπάς!

Με Φέντερερ στον τελικό ο Τσιτσιπάς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… είδωλο του, τον Ρότζερ Φέντερερ, θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό του Ντουμπάι ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Ελβετός θρύλος πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς (Νο.13) και πήρε άνετα τη νίκη με 6-2, 6-2 σε μόλις 67 λεπτά! Ήταν, χωρίς αμφιβολία, ο καλύτερος Φέντερερ που είδαμε αυτή την εβδομάδα.

Ο 37χρονος Ελβετός φιλοδοξεί να κερδίσει το τουρνουά για 8η φορά και να πανηγυρίσει τον 100ο τίτλο καριέρας! Να σημειώσουμε ότι είχε χάσει τα δύο τελευταία ματς απέναντι στον νεαρό Κροάτη.

Ο Φέντερερ, φυσικά, θα ψάξει τη μίνι ρεβάνς κόντρα στον Στέφανο, καθώς ο 20χρονος τενίστας τον είχε υποχρεώσει πριν λίγες μέρες σε οδυνηρή ήττα με 3-1 στη φάση των «16» του Australian Open.

Το θετικό για εκείνον είναι ότι ξεμπέρδεψε γρήγορα με τον Τσόριτς, ενώ ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε να δώσει μάχη 3 ωρών με τον Γκαέλ Μονφίς. Και εκτός αυτού, ο Στεφ αποκάλυψε ότι πονούσε στην πλάτη πριν τον ημιτελικό.

«Δεν θα είναι εύκολο για κανέναν από τους δυο μας», είπε για τον Φέντερερ ο Τσιτσιπάς. «Σίγουρα θέλει να με νικήσει. Αυτή η ήττα στη Μελβούρνη ήταν μεγάλο πράγμα. Σίγουρα θα μπει ψυχωμένα στο παιχνίδι, θα θέλει να πάρει εκδίκηση. Το περιμένω αυτό. Αλλά να δούμε πώς θα είναι και το σώμα μου στον τελικό».

Σίγουρα ο Φεντ είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, όμως ο Στέφανος είναι ικανός να κάνει ένα ακόμα θαύμα! Αρκεί να είναι καλά…

Ο μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί αύριο στις 17.00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X