"Συνομιλία Καραπαπά με τον έναν δράστη της επίθεσης στον Τζήλο κατέγραψε η ΕΥΠ"! (ΦΩΤΟ)

O Καραπαπάς... έριξε μπηχτές για Αλμπάνη: «Η τακτική ''διάλεξε ο τάδε την τάδε ομάδα'' είναι προπολεμική»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία«ταράζουν τα νερά» στην πολύκροτη υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με άρθρο που «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα zougla.gr, στο οποίο παρουσιάζονται οι χαρτογραφήσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών των φερόμενων ως δραστών του ξυλοδαρμού του Αθανάσιου Τζήλου, στις οποίες ο Χ.Π.- ένας εκ των τριών που επιτέθηκαν στο διαιτητή και έχει ήδη παραδοθεί αυτοβούλως στην αστυνομία- φέρεται να συνομιλεί με τον κάτοχο αριθμού κινητού τηλεφώνου που σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο zougla.gr, είναι ο αριθμός του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μάλιστα, μέσω του διαγράμματος που παρουσιάζεται, ο Καραπαπάς τη στιγμή της συνομιλίας βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα οποία είναι στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά.

Το άρθρο της ιστοσελίδας zougla.gr:

Οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να χαρτογραφήσουν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των δραστών του ξυλοδαρμού κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκληματική αυτή ενέργεια.

Η χαρτογράφηση αυτή είναι λεπτομερής και αφορά σε όλες τις συνομιλίες μέσω τηλεφώνων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των δραστών και διαφόρων προσώπων ορισμένα εκ των οποίων αποτελούν  σημαντικούς παράγοντες ή και στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της εταιρείας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς και των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Σε πρώτη φάση το zougla.gr αποκαλύπτει τις τηλεφωνικές συνομιλίες ενός εκ των δραστών, του Χρήστου Πρωτογεράκη, πρώην ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής ο οποίος ήδη παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές. Τρία διαγράμματα της αστυνομίας πιστοποιούν και ταυτοποιούν τις συνομιλίες αυτές.

Από την εξέταση των εν λόγω διαγραμμάτων προκύπτει ότι ο Χρήστος Πρωτογεράκης συνομιλούσε κατ’ επανάληψη με τον άμεσο συνεργάτη και μεγαλοστέλεχος της Capital συμφερόντων Μαρινάκη, Νίκο Συντυχάκη καθώς με παράγοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πάντα όμως μέσω ενδιάμεσου τηλεφώνου του οποίου ο αριθμός αλλάζει κατά σύστημα.

Έτσι, σε μία από τις αρθρωτές αυτές συνομιλίες όπως καταγράφονται στο διάγραμμα 20Β, προκύπτει πως ο δράστης του ξυλοδαρμού Χρήστος Πρωτογεράκης συνομιλεί με τον κάτοχο αριθμού κινητού τηλεφώνου που τελειώνει σε 777 που δεν είναι άλλος από τον γνωστό παράγοντα και διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κωνσταντίνο Καραπαπά. Σύμφωνα με τα στοιχεία του διαγράμματος, ο Κων. Καραπαπάς τη στιγμή της συνομιλίας βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός που βρίσκονται στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά.

"Συνομιλία Καραπαπά με τον έναν δράστη της επίθεσης στον Τζήλο κατέγραψε η ΕΥΠ"! (ΦΩΤΟ)

Στο διάγραμμα 20 Α, ο Χρήστος Πρωτογεράκης φαίνεται να τηλεφωνεί στον Νίκο Συντυχάκη ο οποίος τη στιγμή που λαμβάνει το τηλεφώνημα βρίσκεται στη διεύθυνση Ιάσωνος 3 όπου είναι και η έδρα της Capital, δηλαδή της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Συνομιλία Καραπαπά με τον έναν δράστη της επίθεσης στον Τζήλο κατέγραψε η ΕΥΠ"! (ΦΩΤΟ)

To zougla.gr θα δημοσιεύσει όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία και που αφορούν στα συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ των δραστών του ξυλοδαρμού και όλων των εμπλεκομένων, εγκεφάλων ή ηθικών αυτουργών στην εγκληματική αυτή ενέργεια.

Έπεται δηλαδή συνέχεια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X