Κουέστα: «Έτοιμοι να κερδίσουμε την ΑΕΚ - Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι»

Κουέστα: «Έτοιμοι να κερδίσουμε την ΑΕΚ - Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανυπομονησία περιμένουν στον Αρη τον αυριανό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο γκολκίπερ των Θεσσαλονικιών, Χουλιάν Κουέστα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων» για την επικείμενη αναμέτρηση με την Ενωση και τόνισε πως η ομάδα του νιώθει έτοιμη για τη νίκη.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κουέστα στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Άρη:

«Όλοι στην ομάδα περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και στα αποδυτήρια νιώθουμε τη λαχτάρα του κόσμου μας για τη νίκη.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για να κερδίσουμε. Δείξαμε και στο προηγούμενο ντέρμπι ότι είμαστε σε καλή κατάσταση σαν ομάδα και πιστεύω ότι κόντρα στην Α.Ε.Κ. θα εμφανιστούμε ακόμη πιο έτοιμοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ., αλλά δεν ήρθε. Τώρα, όμως, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε αυτό που αξίζουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X