Αλμπάνης: «Έχουμε επικεντρωθεί στο Κύπελλο και θέλουμε να το κατακτήσουμε»

Μην ξεχνάτε τον Αλμπάνη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την πρώτη και την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος να έχουν χαθεί για την ΑΕΚ, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας πως άπαντες θέλουν το τρόπαιο, ενώ ξεκαθάρισε πως η Ένωση πάει στο Βικελίδης για το διπλό κόντρα στον Άρη.

Για το αν το 3-5-2 ταιριάζει περισσότερο τελικά στην ΑΕΚ μετά και το 3-0 επί του Ατρόμητου: “Θα συμφωνήσω με την καλή εμφάνιση της ομάδας. Θεωρώ πως ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν για την ομάδα μας. Ήταν μια εμφάνιση την οποία χρειαζόμασταν για πολλούς και διάφορους λόγους. Όπως έχω ξαναπεί το συγκεκριμένο σύστημα βοηθάει την ΑΕΚ. Δουλεύουμε πάνω σε δύο συστήματα, το 3-5-2 και το 4-4-1-1. Αναλόγως τον αγώνα προσαρμόζουμε και το δικό μας σύστημα”.

Για τον αγώνα με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”: “Είναι ένα δύσκολο ματς, το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με κόσμο που την στηρίζει και την ακολουθεί. Η ατμόσφαιρα στον αγώνα θα είναι ζεστή. Παρόλα αυτά πάμε για να πάρουμε τη νίκη”.

Για το τι ξεχωρίζει από το παιχνίδι του Άρη: “Θεωρώ πως έχει πολύ καλό σύνολο, λειτουργεί περισσότερο συνολικά. Έχουν καλή αρμονία σαν ομάδα. Αυτό νομίζω πως είναι το βασικό στοιχείο της ομάδας τους”.

Για την παρουσία της ΑΕΚ στα ημιτελικά και το τι περιμένουν από εδώ και στο εξής: “Από την αρχή της χρονιάς ήταν ένας από τους τρεις βασικούς στόχους. Δυστυχώς από τους άλλους δύο βγήκαμε εκτός από νωρίς. Όλοι έχουμε επικεντρωθεί στον τελευταίο στόχο που είναι το κύπελλο. Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος και να το κατακτήσουμε. Προσωπικά είναι μια ξεχωριστή εμπειριά διότι ως τώρα δεν είχα ξαναβρεθεί στα ημιτελικά του θεσμού. Είναι ευχάριστη εμπειρία και νομίζω είναι κάτι που θα μείνει και ελπίζω στη συνέχεια και στο μέλλον να βρισκόμαστε πάντα σε αυτήν την θέση και ακόμα καλύτερα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X