Χωρίς Κρίστιτσιτς η ΑΕΚ στο Χαριλάου με τον Αρη!

Σαρώνει τα βραβεία ο Πόνσε – Κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ για δεύτερο σερί μήνα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος! Οι «κιτρινόμαυροι» ταξιδεύουν σήμερα για την Θεσσαλονίκη, καθώς αύριο φιλοξενούνται από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 23η αγωνιστική της Super League.

Η σημερινή προπόνηση της πρωταθλήτριας έφτασε στο τέλος της, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει την «κιτρινόμαυρη» αποστολή για το ματς με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Για την «μάχη» της Θεσσαλονίκης, τέθηκε νοκ άουτ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς  ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Παράλληλα, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δε θα έχει στην διάθεσή του για ακόμη μια φορά τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος προπονήθηκε, ωστόσο δεν ήταν 100% έτοιμος με μια προπόνηση να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη. Φυσικά, εκτός βρίσκεται και ο Νίκλας Χουλτ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Χωρίς Κρίστιτσιτς η ΑΕΚ στο Χαριλάου με τον Αρη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X