Ο Λαμπρόπουλος θα επιστρέψει στην ΑΕΚ μόνο όταν...

Εικόνες από το ΑΕΚ - Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επέστρεψε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ έτσι ξαφνικά. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει τεθεί στο περιθώριο από τον περασμένο Νοέμβριο (αμέσως μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο) και την ιστορία που είχε προκληθεί στα Σπάτα με τους τρεις παίκτες που δεν ανανέωναν τα συμβόλαιά τους (σ. σ. Σιμόες και Μπακασέτας θυμίζουμε ότι ήταν οι άλλοι δύο), πριν από λίγο καιρό, ζήτησε πριν από μερικές μέρες ακρόαση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Σε αυτή του ζήτησε να ενεργοποιηθεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ο διεθνής στόπερ, βλέποντας ότι η ΑΕΚ είχε πρόβλημα στα μετόπισθεν και από τη στιγμή που δεν βρήκε στο εξωτερικό το συμβόλαιο που θα τον κάλυπτε αγωνιστικά και οικονομικά, ζήτησε από τον «Τίγρη» να του επιτρέψει να βοηθάει όποτε θα κρίνει ο Μανόλο Χιμένεθ, ούτως ώστε και η ΑΕΚ να είναι πιο άνετη ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν επιλογές και ο ίδιος, ο οποίος κινδυνεύει να μείνει για οκτώ μήνες ανενεργός.

Ωστόσο το θέμα έχει μείνει στάσιμο, διότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν απάντησε στον Λαμπρόπουλο, του είπε ότι θα το σκεφτεί και έκτοτε δεν έχει γίνει καμία νέα κουβέντα. Η αλήθεια είναι πως εντός ΑΕΚ ο Λαμπρόπουλος έχει μόνο συμπάθειες. Δεν έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα στα αποδυτήρια, είτε με συμπαίκτες, είτε με προπονητές, ήταν πάντα από τους λίγους που έβγαιναν μπροστά στις στραβές και αναλάμβαναν το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογούσε και πάντα τιμούσε το συμβόλαιό του.

Αυτός που σίγουρα θα πέταγε τη… σκούφια του για να τον έχει και πάλι στη διάθεσή του είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Άλλωστε είναι γνωστή όχι μόνο από πέρσι η «λατρεία» που έχει ο Ισπανός τεχνικός για τον 29χρονο στόπερ. Και φέτος, όταν ο 55χρονος προπονητής επέστρεψε στην ΑΕΚ, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την αξία του «Λαμπρό», εξήγησε ότι θα ήθελε να τον έχει και πάλι στα πλάνα του, αλλά ξεκαθάρισε πως είναι απόφαση που αφορά τη διοίκηση και τον ίδιο τον παίκτη.

Η ουσία είναι πως στο μυαλό του Δημήτρη Μελισσανίδη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Τη δεδομένη στιγμή και παρά τα προβλήματα, ο «Τίγρης» δεν είναι «ψημένος» να κάνει πίσω. Άλλωστε η θέση του αναφορικά με το μέλλον των παικτών που έχουν συμβόλαιο είναι ξεκάθαρη και απόλυτη. Βεβαίως στην ΑΕΚ οι ανατροπές δεν είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο. Αν ο Λαμπρόπουλος δεν υπογράψει με τους όρους της ΑΕΚ και μόνο, δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί. Θα παραμείνει στο ρόστερ μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα αποχωρήσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αν δεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι θα μιλήσει σχεδόν από μηδενική βάση, όπως συνέβη και με τις περιπτώσεις των άλλων δύο συμπαικτών του, τότε ίσως υπάρξει ολική ανατροπή. Όμως τη δεδομένη στιγμή, οι πιθανότητες δεν είναι καν στο 50-50.

Η λεπτομέρεια που έχει… ξεχαστεί!

Το ημερολόγιο έδειχνε 12 Απριλίου του 2017, όταν η ΑΕΚ ανακοίνωνε με μεγαλοπρέπεια την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2014 από τον Πανιώνιο ως ελεύθερος. Σε εκείνη την ανακοίνωση, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βασίλης Λαμπρόπουλος. Στην ΑΕΚ μέχρι το 2020! Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Λαμπρόπουλο για δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο!».

Όπως γίνεται αντιληπτό, η συγκεκριμένη υπόθεση θυμίζει την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο οποίος είχε επίσης +1 στο συμβόλαιό του. Βεβαίως με τον Λαμπρόπουλο που προσφάτως γράφτηκε ότι έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, κάτι που όμως διαψεύστηκε από τους «ερυθρόλευκους», δεν υπήρξε ανάλογο σίριαλ. Ωστόσο και αυτή η περίπτωση αποδεικνύει τα λάθη που έχουν γίνει ακόμα και σε απλά θέματα όταν κάποιοι «τρέχουν» ή κάνουν deal με πολλά «παράθυρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X