Βασιλειάδης: «Συμφωνήσαμε με FIFA και UEFA για ένα καθαρό προϊόν»

Επιστολή Βασιλειάδη σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, συζητήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (28/2), το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Την Τρίτη (5/3) θα γίνει η δεύτερη ανάγνωση και στη συνέχεια θα πάρει το δρόμο προς την Ολομέλεια για να γίνει νόμος του κράτους.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχουν γίνει με τη FIFA και την UEFA. «Η ΕΠΟ δεν ορίζει πλέον διαιτησία λόγω της παρουσίας της FIFA και της UEFA. Η διαιτησία έφυγε από τον έλεγχο της Ομοσπονδίας. Το αυτοδιοίκητο στην ΕΠΟ δόθηκε με νόμο, πάρθηκε πίσω από εμάς και τώρα έχουμε έρθει σε συμφωνία με τη FIFA και την UEFA για ένα καθαρό προϊόν».

Για την έμμισθη σχέση των εκτελεστικών προέδρων των Ομοσπονδιών, η οποία προβλέπεται στο νομοσχέδιο, είπε: «Ένας που μανατζάρει μία ομοσπονδία που έχει μεγάλο κύκλο εργασιών πώς είναι δυνατόν να μην είναι έμμισθος;»

Τέλος, αναφέρθηκε στο πιστοποιητικό της ΕΕΑ, που θα είναι υποχρεωτικό για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα: «Δεν είναι πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, είναι πιστοποιητικό του κράτους. Όποιος δεν το έχει και θέλει να αγωνίζεται θα πρέπει να πληρώνει. Πράγματι τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X