
Δένουν… στον Αρη οι Γιώργος Δεληζήσης και Χουλιάν Κουέστα.
Η ΠΑΕ Αρης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατά τα φαινόμενα θα παραμείνουν… κάτοικοι «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα επόμενα χρόνια.
Το συμβόλαιο του Ελληνα αμυντικού ολοκληρώνονταν το προσεχές καλοκαίρι και εδώ και καιρό οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις. Κατά πως φαίνεται η «χρυσή» τομή βρέθηκε και ο αρχηγός των Κιτρίνων, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα έχει διετή ισχύ.
Η έκπληξη ωστόσο ήρθε από την πλευρά του Ισπανού πορτιέρε. Και αυτό διότι ο Κουέστα, έχει συμβόλαιο σε ισχύ και για την νέα σεζόν. Παρόλα αυτά, οι Κίτρινοι που είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσφορά του Ισπανού τερματοφύλακα, ήρθαν σε συμφωνία μαζί του προκειμένου αυτός από τώρα να προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας του, μέχρι και το 2022.

Το enwsi.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ (ΦΩΤΟ)

Ο Πινέδα είναι παιχταράς, αλλά πως να βγάλεις άκρη

Πόνσε: «Ο λόγος που δεν επέστρεψα νωρίτερα στην ΑΕΚ – Ο τρόπος του Αλμέιδα» (VIDEO)

Στεφάνοβιτς στο enwsi.gr για Νίκολιτς: «Δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο – Δεν έχει πρόβλημα να βάλει έναν πιτσιρικά στο γήπεδο αν το αξίζει!»