Ανανεώνουν Κουέστα και Δεληζήσης στον Αρη

Ανανεώνουν Κουέστα και Δεληζήσης στον Αρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δένουν… στον Αρη οι Γιώργος Δεληζήσης και Χουλιάν Κουέστα.

Η ΠΑΕ Αρης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατά τα φαινόμενα θα παραμείνουν… κάτοικοι «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα επόμενα χρόνια.

Το συμβόλαιο του Ελληνα αμυντικού ολοκληρώνονταν το προσεχές καλοκαίρι και εδώ και καιρό οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις. Κατά πως φαίνεται η «χρυσή» τομή βρέθηκε και ο αρχηγός των Κιτρίνων, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα έχει διετή ισχύ.

Η έκπληξη ωστόσο ήρθε από την πλευρά του Ισπανού πορτιέρε. Και αυτό διότι ο Κουέστα, έχει συμβόλαιο σε ισχύ και για την νέα σεζόν. Παρόλα αυτά, οι Κίτρινοι που είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσφορά του Ισπανού τερματοφύλακα, ήρθαν σε συμφωνία μαζί του προκειμένου αυτός από τώρα να προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας του, μέχρι και το 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X