Δάρας: «Κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήταν χειρουργείο χωρίς αναισθητικό»

Δάρας: «Κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήταν χειρουργείο χωρίς αναισθητικό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε με σκληρά λόγια για την κάκιστη διαιτησία του Μανώλη Σκουλά στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για χειρουργείο χωρίς αναισθητικό και για υπάλληλους που διορίζονται με μισθό μεγαλύτερου από πρωθυπουργού.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Δάρα στο gazzetta.gr:

Ντροπή, αίσχος κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μιλάω ως ένας άνθρωπος γιατρός, μιλάω ως ένας άνθρωπος που κάθεται τριάντα χρόνια σε πάγκους και αυτά που έγιναν εις βάρος της ομάδος μου από έναν υπάλληλο άρχοντα, άρχοντα του χθεσινού παιχνιδιού τον οποίο υπάλληλο άρχοντα πληρώνουμε από το υστέρημα μας κάθε μήνα εμείς οι ομάδες και λέω ότι είναι υπάλληλος ενός άλλου υπάλληλου που τους διορίζει με μισθό μεγαλύτερου από πρωθυπουργού.

Αναφέρομαι σε χειρουργείο χωρίς αναισθητικό για τους εξής λόγους:

Ξεκινώντας από τις έντεκα κάρτες που έβγαλε στην ομάδα μου δεν υπήρχε αφού την τελευταία κάρτα δεν ήξερε σε ποιον να την βγάλει την έβγαλε στον Μπανανά χωρίς αιτιολογία ο μόνος που την γλίτωσε γιατί και τον Ζαμάνη τον είχε ήδη αποβάλει, ο μόνος που την γλίτωσε ήμουν εγώ και αυτό γιατί μπερδεύτηκε επειδή φορούσα μπλούζες με το ίδιο χρώμα με τις κάρτες που έβγαζε

Από κει και πέρα πάντα ως Δάρας αναλογίζομαι εάν δεν ήταν σε υπηρεσία σε κατευθυνόμενη υπηρεσία πως θα κατοχύρωνε το πρώτο γκολ ενώ η μπάλα είναι έξω και δίνει κόρνερ με αποτέλεσμα να έρθει το πρώτο γκολ.

Το άλλο γκολ το τρίτο είναι καταφανέστατο φάουλ στον τερματοφύλακα που τον περιμένω στο νοσοκομείο για να του φτιάξω το χέρι, για το δε τέταρτο γκολ στο 119 που δίνει δεν θέλω να το κρίνω, το έχει κρίνει όλος ο κόσμος και δεν ξέρω αυτή την στιγμή είναι πέναλτι η κατευθυνόμενο πέναλτι όταν χτυπάει η μπάλα στα πλευρά με γυρισμένο τον παίκτη και στη συνέχεια ακουμπάει στον ώμο του από κάτω γιατί αλλιώς θα παίζαμε μέχρι και σήμερα μέχρι να εκτελεστεί η αποστολή.

Θέλω να ρωτήσω τους παίκτες μου την ψυχολογία των παικτών κι εγώ και ο Ζαμάνης που ξέρουν οτι χύνουν τον ιδρώτα τους κι ένα όνειρο που μπορούσε να πραγματοποιηθεί φέτος τους κόβουν και την ψυχολογία και τα όνειρα τους και το ψωμάκι τους.

Ο Πανιώνιος δεν έχει την δυνατότητα να διαθέτει τρεις ενδεκάδες να μπορεί να τις αλλάζει. Εχει κάποιους παίκτες οι οποίοι πολεμούν όλο τον χρόνο και κάτι τέτοιες ευκαιρίες σαν την χθεσινή είναι το όνειρο τους και το όνειρο της διοικήσεως του Πανιωνίου.

Και ρωτάω εγώ εκτός από την καταστροφή που επήλθε στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδος μου την απώλεια οικονομικής ενίσχυσης που θα είχαμε περνώντας στον ημιτελικό για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στην πληρωμή των παικτών μας ποιος θα μας αντικαταστήσει.

Το αντίθετο θα μας φορτώσουν πάλι με πρόστιμα για να μπορούν να πληρώνουν τους υπαλλήλους και τους ανωτέρους τους και όλες τις βαθμίδες που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X