«Δωροδόκησε τον ατζέντη του Σάντσο η Σίτι»

«Δωροδόκησε τον ατζέντη του Σάντσο η Σίτι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα η Μάντσεστερ Σίτι, που κατηγορείται για δωροδοκία του ατζέντη του πρώην ποδοσφαιριστή της και νυν της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Der Spiegel» έφερε στον φως της δημοσιότητας ορισμένα e-mails του συλλόγου με αποδέκτη τον Εμέκα Ομπάσι (ατζέντη του Σάντσο), στα οποία φαίνεται πως αποκαλύφθηκε η δωροδοκία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι των «πολιτών» πρόσφεραν το ποσό των 230 χιλιάδων στον Ομπάσι, ώστε εκείνος να συναινέσει για την μεταγραφή του Σάντσο από την Γουότφορντ στην Σίτι. Τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ όμως για την ομάδα του Μάντσεστερ, αφού όπως φαίνεται έχει παραβιάσει και κάποιους κανόνες της  FIFA και της UEFA, που απαγορεύουν σε παίκτες ηλικίας κάτω των 16 ετών να έχουν ατζέντη.

Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη και αν αποδειχθεί πως τελικά ισχύει το δημοσίευμα, τότε αναμένεται βαριά «καμπάνα» για τους «πολίτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X