Το ντου Μαρινάκη στα αποδυτήρια διαιτητών που δεν γράφτηκε ποτέ...

Κινδυνεύει με έκπτωση από την αντιδημαρχία Πειραιά ο Μαρινάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την σεζόν 2012-2013, ο Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους «ερυθρολεύκους» να επικρατούν με 3-1 στην παράταση. Φυσικά, το Κύπελλο το κατέκτησαν με τον… γνώριμο τρόπο τους, καθώς κανείς δεν ξεχνάει τον  μη καταλογισμό πέναλτι εις βάρος των Πειραιωτών σε χέρι του Μανιάτη στο 68′, που θα επέφερε και την αποβολή του διεθνή μεσοαμυντικού.

Ζούσαμε άλλωστε τα σκληρά χρόνια της αχόρταγης παράγκας που είχε διαλύσει τα πάντα. Και κανείς δεν είχε δικαίωμα σε… τίποτε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο ημίχρονο εκείνου του τελικού ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ντου  στα αποδυτήρια των διαιτητών για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία τους στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού με τον Αστέρα. Η «επίσκεψη» απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς όχι μόνο για παράγοντες των ομάδων αλλά και για παράγοντες της ΕΠΟ. Οι έξι διαιτητές το είχαν αποκαλύψει τότε στην ΚΕΔ, αλλά το ντου του Μαρινάκη δεν γράφτηκε ποτέ στο φύλλο αγώνος! Ναι καλά διαβάσατε… Το ντου σε αποδυτήρια διαιτητών δεν γράφτηκε ποτέ!

Παράλληλα, τόσο ο ισχυρός άνδρας του ΟΣΦΠ, όσο και ο Σάββας Θεοδωρίδης κρίθηκαν αθώοι  από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για την εισβολή τους στα αποδυτήρια των διαιτητών. Kαι εκεί τότε τα κόζια ήταν δικά τους…

Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή τους, καθώς – όπως υποστήριξε – «ο δόλος δύσκολα διαγιγνώσκεται αλλά η νομολογία έχει δεχτεί ότι μπορούν να ληφθούν υπόψη ενδείξεις, εμπειρικά δεδομένα και κριτήρια» και επεσήμανε ότι «η παροχή ευχών ήταν προσχηματική».

Παράλληλα τόνισε στην πρότασή της της πως «επρόκειτο για σημαντικό αγώνα, η φράση προήλθε από ισχυρό πρόσωπο, η έννοια των φράσεων αυτών υποδεικνύουν το αυτονόητο άρα είναι συγκεκαλυμμένες φράσεις που δείχνουν δυσαρέσκεια».

Αυτά λοιπόν για ένα ντου με εκφράσεις πεζοδρομίου, ένα ντου σε τελικό, ένα ντου σε αποδυτήρια διαιτητών, ένα ντου που δεν γράφτηκε ποτέ σε επίσημο φύλλο αγώνα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X