Ο Πόνσε είναι ασταμάτητος και... κυνηγά τον Λυμπερόπουλο!

Αποθέωση για Λιβάγια-Πόνσε από τον λαό της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια γεμάτη εμφάνιση, η ΑΕΚ πήρε πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και ευελπιστεί στην τέταρτη συνεχόμενη παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ατρόμητο, ήταν το αφεντικό από την αρχή του αγώνα και θα μπορούσε άνετα να πετύχει παραπάνω τέρματα. Τρία γκολ, τρία δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών για την κιτρινόμαυρη αρμάδα του Ανδαλουσιανού τεχνικού.

Στο χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου κανένας παίκτης της πρωταθλήτριας δεν υστέρησε. Άπαντες τα πήγαν περίφημα, με την ΑΕΚ να παίρνει μια… σβηστή πρόκριση στους «4» και περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό της.

Πόνσε, εσύ σούπερ σταρ!

Σημείο αναφοράς σε ακόμη ένα παιχνίδι για την «Ένωση» ήταν ο Εζέκιελ Πόνσε! Ο Αργεντινός επιθετικός έχει αναπτύξει πλέον μια… ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο 21χρονος έκανε μια… στάση στον αγώνα με τον Απόλλωνα, παίρνοντας το όπλο του ξανά στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ο killer από την Λατινική Αμερική ήταν αυτός που ξεκλείδωσε την πρόκριση για την ΑΕΚ. Γκολ στο Περιστέρι… γκολάρα και στο ΟΑΚΑ για το 1-0 των γηπεδούχων. Καταρχάς ας ξεκινήσουμε από το μαγικό γκολ που πέτυχε. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι για… σεμινάριο το τελείωμα του. Ο τρόπος που στοπάρει την μπάλα  και την στέλνει να αναπαυτεί στα δίχτυα του Θεοδωράκη δείχνει την κλάση του σαν ποδοσφαιριστής. Εκπληκτική εκτέλεση, που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα του Ατρομήτου. Ο Αργεντινός ήταν μια μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι, στήνοντας αρκετές φορές πάρτι στο μισό του Ατρομήτου. Είχε πολύ καλές τοποθετήσεις, ταλαιπωρώντας αφάνταστα τους Περιστεριώτες. Ο Πόνσε λίγα λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε, είχε μια φοβερή ενέργεια, με την προσπάθεια του να σταματάει στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Κυνηγάει Λυμπερόπουλο και στο βάθος… Μπλάνκο!

Ο Έκι Πόνσε είναι η αιχμή του δόρατος της κιτρινόμαυρης επίθεσης, με τον 21χρονο δανεικό από την Ρόμα να έχει φτάσει αισίως τα 17 τέρματα με την φανέλα της ΑΕΚ! 14 στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο με τον Αργεντινό να μοιάζει ασταμάτητος. Ο Πόνσε ήρθε για να μπει στα παπούτσια του Σέρχιο Αραούχο και κατάφερε από πολύ νωρίς να ξεπεράσει τις επιδόσεις του «Τσίνο», καθώς είχε σημειώσει πέρυσι 14 γκολ σε 39 αγώνες. Ο 21χρονος έχει ήδη φτάσει τα 17  σε 33 ματς, ξεπερνώντας τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος είχε 16 σε 47 αγώνες.

Πλέον, ο killer της ΑΕΚ έχει βάλει στόχο πρώτα να ξεπεράσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο και μετά τον Ίσμαελ Μπλάνκο! Την σεζόν 2006-2007, ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης είχε σημειώσει 21 τέρματα σε 39 ματς, ενώ ο «Ζορό» την σεζόν 2008-2009, είχε στείλει 23 φορές την μπάλα στα δίχτυα σε 44 ματς!

Ο Έκι Πόνσε μοιάζει έτοιμος και ικανός να σπάσει όλα τα ρεκόρ, με τον κόσμο της ΑΕΚ να τον έχει ήδη αγκαλιάσει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X