Ελεος πια με τους Μάνταλους και τους Μπακασέτες!

Ελεος πια με τους Μάνταλους και τους Μπακασέτες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλοι το λένε βύσμα. Κάποιοι το ονομάζουν κλίκα. Όπως και να το δει κανείς, αυτό το σκάνδαλο δεν μπορεί να συνεχιστεί. Να παίζουν συνεχώς βασικοί στην ΑΕΚ ο Μάνταλος και ο Μπακασέτας. Και σα να μην φτάνει αυτό, να τους βάζουν συνεχώς και στην Εθνική. Να πονάνε τα μάτια σου, αλλά όλοι οι προπονητές να επιμένουν εμμονικά στους ίδιους και τους ίδιους. Που δεν μπορούν. Που δεν κάνουν. Που δεν είναι αυτοί που θέλουμε.

Μην ξεγελαστεί κανείς. Δεν έχω ξεκινήσει τα βαρβιτουρικά. Απλά βαρέθηκα να βλέπω, να διαβάζω, να ακούω τα ίδια και τα ίδια. Οι ίδιοι άνθρωποι που λίγους μήνες πριν αποθέωναν τα παιδιά που έκαναν την ΑΕΚ πρωταθλήτρια – αφού πρώτα βέβαια τους είχαν αποδομήσει ουκ ολίγες φορές επειδή έκαναν το λάθος να είναι παρόντες στα δύσκολα – εξέφραζαν την οργή τους.

Δεν είναι μόνο βέβαια ο Μάνταλος και ο Μπακασέτας. Είχαν προηγηθεί ουκ ολίγοι: ο Ανέστης, ο Αραβίδης, ο Λαμπρόπουλος. Αλλοι που παραμένουν, όπως ο Σιμόες και ο Μπακάκης. Στα δύσκολα φταίνε πάντα αυτοί. Στα δύσκολα δεν ακούγεται καλή κουβέντα. Θαρρείς και έχουν κάνει κακό σε κάποιον.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X