«Λύμπε» σε Ουάρντα: «Στον κόσμο δεν θα κάνεις χειρονομίες»

«Λύμπε» σε Ουάρντα: «Στον κόσμο δεν θα κάνεις χειρονομίες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι απαράδεκτες χειρονομίες του Αμρ Ουάρντα στον κόσμο της ΑΕΚ δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης πλησίασε τον Αιγύπτιο, κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων στο διάδρομο που οδηγεί στη φυσούνα και του είπε χαρακτηριστικά: «Ουάρντα στον κόσμο δεν θα κάνεις χειρονομίες».

Ο διαιτητής της συνάντησης, Τάσος Παπαπέτρου πλησίασε τους δύο άνδρες γιατί νόμιζε ότι πάει να γίνει επεισόδιο μεταξύ τους , με τον «Λύμπε» να του λέει: «Δεν του είπα τίποτα, μόνο ότι τον κόσμο πρέπει να τον σέβεται και να μην κάνει χειρονομίες».

Ο Λυμπερόπουλος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του Ουάρντα, με τον ίδιο να λέει στους ανθρώπους των Περιστεριωτών: «Μην μιλάτε σε μένα, στον Ουάρντα να μιλήσετε».

Το συμβάν έληξε χωρίς να γίνει κάτι περισσότερο, με τον Λυμπερόπουλο να παραμένει ψύχραιμος και να συγκρατεί τα νεύρα του χωρίς να φωνάζει, ενώ ο Αιγύπτιος δεν πλησίασε καν κι έφυγε χωρίς να πει το παραμικρό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X