Η Πάμελα Άντερσον αποθέωσε Βαρουφάκη: «Ο Τσίπρας παραδόθηκε στην Ευρώπη» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Πάμελα Άντερσον αποθέωσε Βαρουφάκη: «Ο Τσίπρας παραδόθηκε στην Ευρώπη» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εκρηκτική Αμερικανίδα ηθοποιός Πάμελα Άντερσον έφτασε την Κυριακή για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, ανεβάζοντας εν μέσω κακοκαιρίας το θερμόμετρο με τις αναλογίες της, προκαλώντας, ταυτόχρονα, αναταράξεις και στο πολιτικό σκηνικό, μιας και η πάλαι ποτέ τηλεοπτική ναυαγοσώστρια της σειράς Baywatch είναι πλέον πολιτική ακτιβίστρια κι είχε και μια κουβέντα να πει και για τους Αλέξη Τσίπρα και Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και το δημοψήφισμα του καλοκαιριού του 2015.

Συγκεκριμένα, την πανέμορφη Αμερικανίδα σταρ υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, την Κυριακή το μεσημέρι, ο παρουσιαστής ο Νίκος Κοκλώνης, μιας και η Πάμελα Άντερσον, θα εμφανιστεί στο νέο σόου του παρουσιαστή «It’s Show Time», το οποίο κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, στο Open TV.

Όμως η αγέραστη Πάμελα δεν παραμένει αδιάφορη και από την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, καθότι πολιτική ακτιβίστρια. Συγκεκριμένα, στο προσωπικό της blog η Αμερικανίδα ηθοποιός ανήρτησε μια συνέντευξή της, στην οποία τοποθετείται για την Ελλάδα, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη!

Ειδικότερα, στο ερώτημα αν έχει μάθει ελληνικές λέξεις, η Πάμελα Άντερσον απαντά: «ΟΧΙ. Ελπίζω να το προφέρω σωστά. Θαυμάζω τους Έλληνες που είπαν ΟΧΙ στο περίφημο δημοψήφισμα αψηφώντας την ΕΕ».

Η Πάμελα Άντερσον εξηγεί: «Το OXI ήταν η λέξη σύμβολο κατά της ιταλικής κατοχής όταν οι φασίστες είχαν κυριεύσει την Ελλάδα και έγινε πάλι διάσημη σαν λέξη κατά τα χρόνια της κρίσης το 2015 όταν η Ελλάδα έκανε ένα ιστορικό δημοψήφισμα όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού (61%) ψήφισε OXI καταψηφίζοντας την συμφωνία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τις τράπεζες που θα αύξανε το χρέος της Ελλάδας και θα επέβαλλε δομικές μεταρρυθμίσεις και λιτότητα με τις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας. Ήταν το πιο ηρωικό γεγονός της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας με χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους που για πρώτη φορά αισθάνθηκαν αξιοπρέπεια με το να πουν απλά την λέξη ΟΧΙ».

Η Πάμελα Άντερσον συνεχίζει λέγοντας: «Όμως, δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα αποφάσισε να συνθηκολογήσει και την επομένη του δημοψηφίσματος ο Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε».

Η πληθωρική πρωταγωνίστρια του Baywatch, περιγράφει την σημερινή εικόνα της Ελλάδας, την οποία φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά. «Σήμερα, αν κοιτάξετε την Ελλάδα, θα δείτε ότι τα περισσότερα αεροδρόμια ανήκουν σε γερμανικές εταιρείες (Fraport), το λιμάνι του Πειραιά ανήκει στους Κινέζους, οι πολίτες είναι υπερχρεωμένοι και υπάρχει παντού φτώχεια αλλά και μετανάστευση νέων ανθρώπων. Έτσι, το ΟΧΙ σημαίνει κάτι σήμερα. Είναι ένα σύμβολο το οποίο δεν πρέπει να ξεχαστεί».

Η Πάμελα Άντερσον αποθέωσε Βαρουφάκη: «Ο Τσίπρας παραδόθηκε στην Ευρώπη» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στο ερώτημα ποιος είναι ο ποιος σημαντικός διάσημος Έλληνας εν ζωή, η Πάμελα Άντερσον απαντάει: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης. Είπε ΟΧΙ όταν ήταν υπουργός Οικονομικών και ήταν πηγή έμπνευσης για πολίτες σε όλη την Ευρώπη».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X