Ο Κάζινς χρεώθηκε με τεχνική ποινή επειδή πέταξε το... παπούτσι του Λαμπ (VIDEO)

Ο Κάζινς χρεώθηκε με τεχνική ποινή επειδή πέταξε το... παπούτσι του Λαμπ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oι Γουόριορς νίκησαν με 121-110 τους Χόρνετς στην Σάρλοτ, με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς να τραβάει τα βλέμματα όλων πάνω του λόγω μίας τεχνικής ποινής που δέχθηκε. Η αιτία; Το γεγονός ότι πέταξε το παπούτσι του αντιπάλου του, Τζέρεμι Λαμπ, εκτός αγωνιστικού χώρου!

Η φάση εκτυλίχθηκε στην τέταρτη περίοδο του αγώνα, όταν ο Λαμπ είδε το παπούτσι του να βγαίνει όταν πήρε την μπάλα. Ο Κάζινς το είδε αυτό και με το παιχνίδι να βρίσκεται σε εξέλιξη το πέταξε εκτός παρκέ, βλέποντας τον διαιτητή να τον χρεώνει άμεσα με τεχνική ποινή. Αυτό όμως ήταν που τον εκνεύρισε, αφού υποστήριξε ότι το έκανε για λόγους ασφαλείας.

Ο All Star σέντερ φρόντισε μάλιστα να δείξει την δυσαρέσκειά του για την τεχνική ποινή που δέχθηκε μετά τον αγώνα, δηλώνοντας σχετικά με ειρωνικό ύφος: “Την επόμενη φορά που θα δω ένα παπούτσι στο παρκέ θα πατήσω πάνω του για να πάθω διάστρεμμα ή να σπάσω το πόδι μου ή να πάθω ρήξη αχίλλειου τένοντα. Απλώς θα το αφήσω εκεί, γιατί υποθέτω πως αυτό θέλουν. Θα το έχω υπόψη μου”.

Στο πλευρό του Κάζινς στάθηκε ο Ντρέιμοντ Γκριν, δηλώνοντας πως “δε νομίζω ότι το έχω ξαναδεί αυτό στην καριέρα μου. Είναι τρελό. Βρίσκομαι στο παρκέ και έχουμε έναν σωρό κανόνες για το πώς να μαρκάρουμε τον σουτέρ για να μην τραυματιστεί και ξαφνικά πρέπει να αφήσουμε ένα παπούτσι μες τη μέση. Είναι τρελό για εμένα αυτό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X