Προκρίνει «Καραϊσκάκη» η ΕΠΟ για έδρα με Ιταλία και Αρμενία

Φεύγει η Εθνική από το «Καραϊσκάκης» με την αντιπολίτευση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επιστρέφει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία.

Την Δευτέρα (25/2) έγινε γνωστό ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει τα παιχνίδια του για τα προκριματικά του Euro 2020 στο Παγκρήτιο Στάδιο, με εξαίρεση τους αγώνες με την Ιταλία στις 8/6 και την Αρμενία τρεις ημέρες αργότερα, για τα προκριματικά.

Μέχρι τότε το Παγκρήτιο δεν θα είναι έτοιμο λόγω των έργων που θα γίνουν και η ΕΠΟ βγήκε στο… ψάξιμο για νέα (προσωρινή) έδρα.

Μετά από την επιμονή του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος δεν θέλει με τίποτα το αχανές (και άδειο στους αγώνες του Nations League) Ολυμπιακό Στάδιο, η ΕΠΟ θα προτείνει την παλαιά δοκιμασμένη λύση, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Να σημειωθεί ότι στην παρουσίαση του 62χρονου τεχνικού τον Νοέμβριο, ο Βαγγέλης Γραμμένος είχε αφήσει ανοικτό το παράθυρο επιστροφής της «γαλανόλευκης» στη συγκεκριμένη έδρα εφόσον το ζητήσει ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός ή ο νέος τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων, Άγγελος Μπασινάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X