Κούγιας: «Δεν θα ξαναπατήσω γήπεδο - Θα σκηνοθετήσουν επεισόδιο με σκοπό την αφαίρεση βαθμών στην ΑΕΛ»! (VIDEO)

Κούγιας: «Καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά και… διάφορα αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας στη σημερινή του συνέντευξη τύπου. Συγκεκριμένα, εκτός από την είδηση σχετικά με την παραμονή του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ΑΕΛ, αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως επιμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ΑΕΛ: «στους λόγους για την απόφαση αυτή έχει προστεθεί αυτή η αηδία που νοιώθω για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα οποία αρχίζουν και τελειώνουν στην φράση παράνομο στοίχημα».

Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν θα ξαναπάει στο γήπεδο: «οι πληροφορίες που έχω είναι ότι ετοιμάζουν στημένο επεισόδιο, είτε εντός είτε εκτός, με άσχημη πρόκλησή μου σε προσωπικό επίπεδο. Οι πληροφορίες που έχω είναι πως τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο παράνομο στοίχημα, σε συνεργασία με πρόσωπα εδώ στη Λάρισα, γνωρίζοντας το πως αντιδρώ, θα με προκαλέσουν, θα σκηνοθετήσουν επεισόδιο με σκοπό την αφαίρεση βαθμών και την καταστροφή της ομάδος».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε σε βίντεο απόσπασμα από όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X