Τραγικός... Όουεν: «Αν ήμουν ο Κλοπ, θα έδινα εντολή να κλωτσήσουν τον Ράσφορντ στον αστράγαλο» (VIDEO)

Τραγικός... Όουεν: «Αν ήμουν ο Κλοπ, θα έδινα εντολή να κλωτσήσουν τον Ράσφορντ στον αστράγαλο» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγικό ήταν το σχόλιο του Μάικλ Όουεν, κατά τη διάρκεια του χθεσινού μεγάλου ντέρμπι στην Αγγλία, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Ο άλλοτε αστέρας των δύο ομάδων με αφορμή το γεγονός ότι από το πρώτο μέρος η Γιουνάιτεντ είχε κάνει αναγκαστικά τις τρεις της αλλαγές, δήλωσε πως στη θέση του Γιούργκεν Κλοπ θα έδινε εντολή στους παίκτες του να κλωτσήσουν τον Μάρκους Ράσφορντ στον αστράγαλο!

Ο λόγος είναι πως ο νεαρός επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» αντιμετώπιζε έτσι κι αλλιώς ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού σ’ εκείνο το σημείο και θα μπορούσαν να τον θέσουν εκτός παιχνδιού, με αποτέλεσμα η ομάδα του Σόλσκιερ να μείνει με παίκτη λιγότερο! Πραγματικά απίστευτο, ιδιαίτερα όταν λέει κάτι τέτοιο ένας ποδοσφαιριστής, του οποίου η καριέρα σημαδεύτηκε από σοβαρούς τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα ο Όουεν δήλωσε: «Αν ήμουν ο Κλοπ, με δεδομένο πως η Γιουνάιτεντ έχει κάνει όλες τις αλλαγές της και ήξερα ότι ο Ράσφορντ είναι τραυματίας, θα έδινα εντολή στους παίκτες μου να τον κλωτσήσουν στον αστράγαλο».

https://twitter.com/rishank_kumar/status/1099689000015663106

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X