Το συλλεκτικό μπλουζάκι του Διηπειρωτικού στο ΑΕΚ-Προμηθέας Πατρών (ΦΩΤΟ)

Το συλλεκτικό μπλουζάκι του Διηπειρωτικού στο ΑΕΚ-Προμηθέας Πατρών (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πολλές και όμορφες εκπλήξεις περιμένουν τους φίλους της «Βασίλισσας» που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα ΑΕΚ – Προμηθέας Πατρών, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (02/03, 17:00).

Όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το συλλεκτικό t-shirt του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, το οποίο θα πωλείται έναντι 12 ευρώ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στον αγώνα με τους Πατρινούς, στην είσοδο VIP και στη Θύρα 3.

Παράλληλα, η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως από αυτή την Πέμπτη (28/02) το συλλεκτικό μπλουζάκι της Παγκόσμιας «Βασίλισσας» θα πωλείται και στα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

H «Βασίλισσα» κατέκτησε την παγκόσμια καταξίωση πριν από μερικές ημέρες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου από το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι αποτελεί ακόμη ένα κίνητρο για τους φίλους της ΑΕΚ, καθώς θα πρέπει να γιορταστεί, όπως αξίζει, στο περιθώριο της απαιτητικής αναμέτρησης του Σαββάτου (02/03, 17:00), με αντίπαλο τον Προμηθέα.

Ενημερώνουμε δε, ότι το συλλεκτικό t-shirt της «Βασίλισσας», με το «αποτύπωμα» της μεγάλης επιτυχίας στη Βραζιλία, θα πωλείται έναντι 12 ευρώ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στον αγώνα με Προμηθεα, στην είσοδο VIP και στη Θύρα 3.

Από την Πέμπτη 28/02 θα πωλείται και από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος Press).

Δείτε το!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X