Tώρα και... προπονητής ο Αλέξης

Tώρα και... προπονητής ο Αλέξης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια απίστευτη σκηνή διαδραματίστηκε λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λαμία και την ΑΕΛ.

Με το σκορ να είναι 1-1 και λίγο πριν οι παίκτες της Λάρισας μπουν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο 45λεπτο ο Αλέξης Κούγιας τους μάζεψε κοντά του. Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» πηγαίνοντας προς τον πάγκο έκανε ένα κόλπο με τη μπάλα, ένα τακουνάκι, δείχνοντας τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και εν συνεχεία φώναξε όλους τους ποδοσφαιριστές να βρεθούν δίπλα του.

Ο Κούγιας ο οποίος είδε όλο το ματς από τον πάγκο μίλησε για ένα-δυο λεπτά στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ζητώντας τους να παίξουν με μυαλό. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Λάρισας φάνηκε να αντικαθιστά για λίγο τον Τζιανλούκα Φέστα ο οποίος την ίδια ώρα ήταν ένα-δυο μέτρα πίσω του βλέποντας τον Κούγια να δίνει… οδηγίες στους παίκτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X