Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το αποκριάτικο πάρτι του AEK Kids Club

Εικόνες από το πάρτι του ΑΕΚ Kids
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο το αποκριάτικο πάρτι του ΑΕΚ Kids, όπου πάνω από 200 αετόπουλα έδωσαν το παρών στην ομορφη «κιτρινόμαυρη» εκδήλωση. Στο πάρτι βρέθηκαν και παίκτες της πρωταθλήτριας. Ο Μάριος Οικονόμου, ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο Γιάννης Γιαννιώτας και ο Χρήστος Αλμπάνης, ενώ στην εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή διοργανώθηκε την Κυριακή το αποκριάτικο πάρτι του AEK Kids Club στο ξενοδοχείο Athens Marriott (Λ. Συγγρού 385).

Περισσότερα από 200 παιδιά με τους συνοδούς τους, ντυμένα με αποκριάτικες στολές, πρωτότυπες μάσκες και τα χρώματα της Ένωσης, γιόρτασαν την έναρξη του Καρναβαλιού παρέα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Μάριο Οικονόμου, Παναγιώτη Τσιντώτα, Γιάννη Γιαννιώτα, Χρήστο Αλμπάνη, αλλά και τον Haga. Παρών και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης, συνοδεύοντας τα δύο εγγόνια του.

Πριν την εκδήλωση έγινε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «FairPlay», ενώ τα χαμόγελα, το παιχνίδι και ο ενθουσιασμός των παιδιών, ειδικά όταν τραγούδησαν μαζί με τους γονείς τους τον Ύμνο της ΑΕΚ, έκανε σαφές ότι το μέλλον της εξέδρας των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X