Ταξίδι στο άγνωστο και ψάχνεις την ελπίδα

Ταξίδι στο άγνωστο και ψάχνεις την ελπίδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν βρισκόμασταν στην αρχή της σεζόν, είμαι βέβαιος πως αυτό το κείμενο θα είχε τελείως διαφορετική δομή. Θα στεκόμουν στον Μπογέ που…Σκοκίζει όσο κανείς άλλος τα τελευταία χρόνια. Είναι παίκτης που όταν βρει κέφι, κάνει εκπληκτικά πράγματα με την μπάλα. Αλλά με την ίδια ικανότητα που εξαφανίζει την μπάλα και την κάνει να χάνεται από το γήπεδο, χάνεται και εκείνος.

Σας θυμίζω, πως η πρώτη (και μοναδική μέχρι το Σαββατόβραδο) σημαντική παράσταση του Μπογέ, ήταν στο ματς με τον Αρη, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Εκτοτε, ασχοληθήκαμε περισσότερο με τη ρήτρα του και το πέναλτι που θα κληθεί να πληρώσει η ΑΕΚ, με το αν τον θέλει ή δεν τον θέλει ο Ουζουνίδης και τα ψυχολογικά του. Όπως και να έχει όμως, κόντρα στον Απόλλωνα, είδαμε ξανά πόσο σπουδαίος παίκτης είναι.

Η ΑΕΚ δείχνει ολοένα και περισσότερο πως μοιάζει στον Χιμένεθ. Δηλαδή, γίνεται ξανά μια ομάδα που δυσκολεύεται αρκετά στο σκοράρισμα, που πολλές φορές βρίσκεται σε εκνευρισμό μέσα στο παιχνίδι κόντρα σε ομάδες κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, που προσπαθεί να πάρει αυτό που θέλει έστω και χωρίς να ψάξει θέαμα. Δεν είναι κακό, αλλά είναι μια πραγματικότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X