Τσιντώντας: «Όταν δεν καθαρίζεις το ματς, ο αντίπαλος θα βρει τρόπο να σου κάνει φάσεις»

Τσιντώντας: «Όταν δεν καθαρίζεις το ματς, ο αντίπαλος θα βρει τρόπο να σου κάνει φάσεις»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Στα προβλήματα που δημιούργησε ο Απόλλωνας στην ΑΕΚ, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Ο τερματοφύλακας της Ενωσης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που εμφανίστηκαν από τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» δεν καθάρισαν το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως το ματς με τον Ατρόμητο την Τρίτη είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Τσιντώτας στην κάμερα της NOVA:

«Είναι δύσκολο όταν δεν καθαρίζεις το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Βρήκαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα για να βρούμε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να νικήσουμε. Την Τρίτη ακολουθεί ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Πρέπει να ακούμε τον προπονητή, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δίνουμε όλα στην προπόνηση για να βγαίνουν αυτά και στο γήπεδο. Όταν δεν καθαρίζεις το παιχνίδι, ο αντίπαλος θα βρει τρόπο να σου κάνει φάσεις».

Τέλος, για τον άνεμο στο ΟΑΚΑ σημείωσε: «Ήταν πρωτόγνωρο για εμένα αυτό. Εύχομαι να φύγει και να μην χρειαστεί να το ξαναπεράσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X