Αλμπάνης: «Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε- Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Αλμπάνης: «Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε- Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Αλμπάνης πήρε την θέση του Εζέκιελ Πόνσε, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Απόλλων Σμύρνης. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ μίλησε στη κάμερα της NOVA, μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας πως οι κιτρινόμαυροι δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση τους, ωστόσο κρατάνε το τρίποντο. Παράλληλα, έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα μέσα στο Καραϊσκάκη, όλη την εβδομάδα το κλίμα ήταν κάπως παράξενο, δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη σημερινή μας απόδοση όμως κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε.

Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν στο να διεξαχθεί ένα καλό ματς, αυτός είναι ένας αστάθμητος παράγοντας που εμείς δεν μπορούμε να υπολογίσουμε, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο.

Συγκεντρωνόμαστε στο Κύπελλο γιατί θέλουμε να πάρουμε ένα τρόπαιο, θέλουμε και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, και τα δύο αυτά έχουν πολύ μεγάλη σημασία.

Είναι λίγο δυσσάρεστη η κατάσταση στον Απόλλωνα, είναι φέτος μη αναστρέψιμη και ελπίζω του χρόνου η ομάδα να οργανωθεί για να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X