Τρίποντο ηρεμίας και ψυχολογίας αναζητά η ΑΕΚ πριν το κομβικό ματς του Κυπέλλου (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Τρίποντο ηρεμίας και ψυχολογίας αναζητά η ΑΕΚ πριν το κομβικό ματς του Κυπέλλου (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η βαριά ήττα του Φαλήρου από τον Ολυμπιακό δημιούργησε μια μίνι-αναταραχή στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Ήταν λογικό και επόμενο, να δημιουργηθεί… αναστάτωση καθώς η «κιτρινόμαυρη» εμφάνιση στο δεύτερο μέρος ήταν προβληματική. Η πρωταθλήτρια λοιπόν αναζητά αντίδραση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η αρμάδα του Μανόλο Χιμένει φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ την ομάδα της Ριζούπολης (19:30, Novasports1/enwsi.gr), με μοναδικό στόχο το τρίποντο, καθώς η ΑΕΚ νιώθει την… καυτή ανάσα του Ατρομήτου.

Η Ένωση βλέπει πως η πρώτη και η δεύτερη θέση έχουν κάνει… φτερά, οπότε θα πρέπει οπωσδήποτε να διατηρήσει την τρίτη θέση που δίνει και το καλό εισιτήριο του Europa League. Οι πρωταθλητές βρίσκονται στην τρίτη θέση με 40 βαθμούς, με τον Ατρόμητο να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και στο -1, ενώ η σημερινή αντίπαλος της ΑΕΚ δίνει μάχη για την επιβίωση της καθώς βρίσκεται… κολλημένη στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς, ετοιμάζοντας βαλίτσες για την Football League. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει… ανακούφιση μετά την αποφυγή του ξαφνικού «θανάτου» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Δικέφαλο να θέλει να «χτίσει» ψυχολογία και ενόψει του Κυπέλλου. Την Τρίτη η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο στην ρεβάνς του 0-1 του Περιστερίου, με την ομάδα φυσικά να στοχεύει μόνο στην πρόκριση στα ημιτελικά, καθώς το μόνο που έχει απομείνει για να σώσει την χρονιά είναι το Κύπελλο. Ωστόσο, προηγείται  η μάχη με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Στα αγωνιστικά, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει στην διάθεση του τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ακολουθησε και χθες ατομικό. Φυσικά, εκτός πλάνων είναι και οι Χουλτ-Λόπες. Παράλληλα, στο σημερινό ματς, ο Αντρέ Σιμόες θα εκτίσει την ποινή του, καθώς είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Με αυτά τα δεδομένα, Μπάρκας και Τσιντώτας αναμένεται να δώσουν μάχη για το ποιος θα υπερασπιστεί απόψε την κιτρινόμαυρη εστία, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Στην άμυνα, Τσόσιτς-Οικονόμου θα είναι στα στόπερ, με τον Γκάλο στα δεξιά και τον Μπακάκη στα αριστερά. Στον άξονα φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Άλεφ-Κρίστιτσιτς. Η τριάδα πίσω από τον Εζέκιελ Πόνσε θα αποτελείται από τους Μπακασέτα, Λιβάγια και Μάνταλο.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να σας μεταδώσει LIVE το ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα, αλλά και όλο το ρεπορτάζ του ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X