Βούρος: «Να αφήσει τα κούφια και μεγάλα λόγια ο Βασιλόπουλος και να απαντήσει»

Βούρος: «Να αφήσει τα κούφια και μεγάλα λόγια ο Βασιλόπουλος και να απαντήσει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απαντήσεις ζητάει από τον Άρη Βασιλόπουλο η παράταξη του Γιάννη Βούρου «Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» για τις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος της πολής.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του υποψήφιου δήμαρχου της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας τονίζει πως ο Αρης Βασιλόπουλος πρέπει να αφήσει τα κούφια και τα μεγάλα λόγια και να δώσει άμεσα διευκρινίσεις για τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως «ο δήμος δεν πρέπει να ξαναβρεθεί κατά την άποψή μου στα χέρια ανθρώπων, που εγώ θα τους χαρακτήριζα τοπικό πολιτικό κατεστημένο διαπλοκής».

Αναλυτικά:

Νέα Φιλαδέλφεια 22/02/19

Ο δήμαρχος και επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» Άρης Βασιλόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr μεταξύ άλλων ανέφερε: «… ο δήμος δεν πρέπει να ξαναβρεθεί κατά την άποψή μου στα χέρια ανθρώπων, που εγώ θα τους χαρακτήριζα τοπικό πολιτικό κατεστημένο διαπλοκής, το οποίο για αρκετά χρόνια αλλάζοντας πρόσωπα αλλά και ονόματα ανά 4ετία διαφέντευε το δήμο. Γνωστές οικογένειες οι οποίες είχαν δοσοληψίες με το δήμο και οι οποίες οδήγησαν το δήμο στα πρόθυρα της κατάρρευσης όπως περιέγραψα πριν…».

Επειδή οι συμπολίτες μας έχουν χορτάσει από κούφια και μεγάλα λόγια θα ήταν χρήσιμο ο κ. Βασιλόπουλος να μας πει συγκεκριμένα σε ποιους αναφέρεται! Σε πρώην δημάρχους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας; Σε προηγούμενες διοικήσεις συνολικά; Σε μεμονωμένα απλώς πρόσωπα;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις διευκρινίσεις του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X