Η παγκόσμια κούπα στα χέρια σας!

Η παγκόσμια κούπα στα χέρια σας!
Photo Credits: INTIME

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τους Παγκόσμιους πρωταθλητές θα έχουν οι φίλοι της Ενωσης που θα βρεθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Προμηθέα (2/3, 17:00). Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως η κούπα του Διηπειρωτικού Κυπέλλου θα τεθεί σε “δημόσια θέα” για δύο ημέρες για τον κόσμο της «Βασίλισσας», κάτι που σημαίνει ότι όποιος σπεύσει να προμηθευτεί εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει το Κύπελλο και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Δείτε την ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:

H αναμέτρηση με τον Προμηθέα πλησιάζει. Η σημασία της αυτονόητη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, αφού οι στόχοι της «Βασίλισσας» πάντα και παντού δεν έχουν ταβάνι, όπως αποδεικνύεται περίτρανα εδώ και καιρό.

Η AEK BC ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της betshop.gr Basket League, με αντίπαλο την ομάδα της Πάτρας, το Σάββατο (02/03, 17:00), ξεκίνησε διαδικτυακά, αλλά κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ ΒC στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η αναμέτρηση θα εξελιχθεί σε γιορτή με Παγκόσμια αίγλη, εντός και εκτός παρκέ, αφού οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά την Πρωταθλήτρια Κόσμου, ήτοι την κάτοχο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου 2019, από απόσταση αναπνοής.

Από απόσταση αναπνοής… θα δουν, όμως, και το βαρύτιμο τρόπαιο!

Με απόφαση της Διοίκησης της ΑΕK BC, το τρόπαιο θα τεθεί σε “δημόσια θέα” για δύο ημέρες, στο Γραφείο Operation (Κλειστό ΟΑΚΑ, αίθουσα Press). Όπερ σημαίνει, όποιος σπεύσει στο ΟΑΚΑ να προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα με Προμηθέα, θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει και το καλαίσθητο Κύπελλο και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Αυτή η δυνατότητα θα παρέχεται μόνο για την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και Παρασκευή 1η Μαρτίου, από τις 10:30 έως τις 17:30. Εννοείται πως εισιτήρια θα πωλούνται κανονικά όλες τις προηγούμενες ημέρες, αρχής γενομένης από αύριο Παρασκευή (22/02).

Τιμές: 5, 10, 20, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

 

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:30 έως τις 17:30, καθημερινά.

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια , 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X