Χάντερ στο enwsi.gr: «Περήφανος για το Διηπειρωτικό, να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα και BCL!»

Απίστευτο βίντεο της FIBA ενόψει του Διηπειρωτικού Κυπέλλου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Έχοντας κατακτήσει το νταμπλ την περσινή σεζόν με την ΑΕΚ, δηλαδή αρχικά το Κύπελλο Ελλάδος και έπειτα το Basketball Champions League, ο Βινς Χάντερ ευτύχισε να δει και το τρίτο τρόπαιο μέσα σε μόλις 365 μέρες, αφού πήρε και το Διηπειρωτικό Κύπελλο με την «Ένωση».

Ο Αμερικανός άσος που διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της «Βασίλισσας», μπορεί να μην απόδωσε με βάση τα γνωστά υψηλά στάνταρ του, στη Βραζιλία, αφού είχε σκληρό ανταγωνισμό στη ρακέτα, με παίκτες που είχαν «βαρύ» βιογραφικό στο ΝΒΑ, ωστόσο κατάφερε να τελειώσει τη διοργάνωση έχοντας κατά μέσο όρο 6.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο ανά ματς.

Ο 24χρονος εκρηκτικός σέντερ στάθηκε στην περηφάνια που νιώθει για την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου με τον «Δικέφαλο», τους… νέους στόχους που θέτει σε Ελλάδα και Ευρώπη όπου αναζητά έναν ακόμα τίτλο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ παραχώρησε και ένα σχόλιο για την θερμή στήριξη των «Ενωσιτών» στη Βραζιλία.

Αναλυτικά, ο Βινς Χάντερ δήλωσε τα εξής:

Αρχικά, ο σέντερ της ΑΕΚ στάθηκε στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου και στα συναισθήματά του: «Φυσικά νιώθω ενθουσιασμένος που το κερδίσαμε. Είναι ακόμα ένα τρόπαιο που μπαίνει στη… ζώνη μου και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα να το πάρει η ΑΕΚ. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για τα Play Offs του Basketball Champions League».

Φυσικά, ο αθλητής από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ έχει δείξει πως δεν έχει… σταματημό, θέτοντας νέους στόχους με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, θέλοντας να γράφει διαρκώς ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε! Να προσπαθήσουμε να πάρουμε πάλι το Basketball Champions League, να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στην Βetshop Basket League και να φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό. Προσπαθούμε να γράφουμε συνεχώς ιστορία για την ΑΕΚ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το μέλλον, αλλά παράλληλα είμαι και έτοιμος να αποδώσω αναλόγως».

Στη συνέχεια, ο Χάντερ στάθηκε στον ανταγωνισμό που είχε η «Ένωση» στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σχολιάζοντας το επίπεδο των ομάδων που υπήρχε, στη μεγάλη διοργάνωση της FIBA: «Ήταν ένας καλός ανταγωνισμός. Παίζαμε κόντρα σε πρώην αθλητές του ΝΒΑ, όπως τον Τζόελ Άντονι, ή τον Άντερσον Βαρεζάο. Είχα καλό ανταγωνισμό εκεί. Ήταν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, όπου είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του παιχνιδιού μας και καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Τέλος, ο Αμερικανός άσος στάθηκε και στη μεγάλη υποστήριξη των φίλων της ΑΕΚ, τόσο στη Βραζιλία, όσο και σε κάθε άλλο γήπεδο που έχουν αγωνιστεί οι «κιτρινόμαυροι» φέτος, τονίζοντας την υπερηφάνεια που νιώθει για αυτούς: «Είναι πολύ καλοί οπαδοί. Έχουμε τρομερούς οπαδούς παντού. Χαρήκαμε πολύ για τους φίλους της ομάδας που ήρθαν και στο Ρίο ντε Τζανέιρο και φυσικά για αυτούς που ήρθαν να φωνάξουν για εμάς, στην Αθήνα, στην επιστροφή μας. Ακολουθούν παντού την ΑΕΚ, όπου και αν παίζει και σημαίνει πολλά για εμάς, το να έχεις τέτοιους οπαδούς στο πλάι σου».

Χάντερ στο enwsi.gr: «Περήφανος για το Διηπειρωτικό, να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα και BCL!»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X