Λαρεντζάκης: «Γράφουμε χρυσή σελίδα στην σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ»

Λαρεντζάκης: «Γράφουμε χρυσή σελίδα στην σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μιλάει για την χρυσή σελίδα που έγραψε η ΑΕΚ στην Βραζιλία, με την κατάκτηση του Intercontinental Cup και στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει συνέχειας.

Ο διεθνής γκαρντ τόνισε πως άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι χαρούμενοι για την επιτυχία στο Ρίο, ενώ στάθηκε στη δύσκολη συνέχεια στο Basketball Champions League και τις αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τη φάση των «16»

Λίγο μετά την επιστροφή της ομάδας στην βάση της, ο διεθνής άσος τόνισε στο SDNA πως: «είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε στην Βραζιλία και κερδίσαμε αυτά τα τρόπαια. Γράφουμε χρυσή σελίδα στην σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ, κάτι το οποίο μας κάνει πολύ χαρούμενους. Από την πλευρά μας, όμως, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας».

Η σημασία του τροπαίου για τον οργανισμό της ΑΕΚ είναι μεγάλη, κάτι που αναγνωρίζει και ο ίδιος, καθώς η Ένωση έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα που έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου αυτού. «Ό,τι σήμαιναν και τα προηγούμενα δύο που κατακτήσαμε πέρυσι. Δίχως αμφιβολία δεν θα έχουν την ευκαιρία πολλές ομάδες να πάρουν το τρόπαιο αυτό. Είμαστε χαρούμενοι που γράψαμε το όνομά μας στην ιστορία αυτού του τίτλου».

Κανείς, όμως, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν μένει στους πανηγυρισμούς του Intercontinental Cup. Κι αυτό γιατί η συνέχεια, σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι δύσκολη και περιλαμβάνει πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις.

«Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά. Έχουμε δύσκολη συνέχεια μπροστά μας. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια και στο Champions League. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με εμπειρία. Μας ξέρει πολύ καλά, όπως και εμείς τους ξέρουμε καλά. Οπότε, περιμένουμε δύσκολα παιχνίδια», εξήγησε ο «Λάρι».

Κλείνοντας, φρόντισε να αφιερώσει το τρόπαιο αυτό «στους γονείς μου θα το αφιέρωνα πρώτα απ’ όλα και μετά σε όλη την ομάδα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος της Ένωσης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X