Θίοντορ: «Θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια στην ιστορία της ΑΕΚ- Πεινασμένοι για περισσότερα τρόπαια»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Φλαμένγκο
Photo Credits: INTIME

Ήταν από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στην κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Ο Τζόρνταν Θίοντορ μίλησε στο Sdna για την μεγάλη επιτυχία της Βασίλισσας, τονίζοντας πως άπαντες πλέον είναι… πεινασμένοι για περισσότερους τίτλους!

«Ηταν μια σπουδαία εμπειρία η παρουσία μας στο Ρίο. Κάθε φορά που έχεις να παλέψεις για έναν τίτλο η εμπειρία είναι ωραία. Αυτό που έκανε τα πράγματα ακόμα καλύτερα είναι το γεγονός ότι καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Για μένα, ήταν η πρώτος μου τίτλος με την ομάδα. Είναι ένα τρόπαιο που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων μας και θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια στην ιστορία της ΑΕΚ. Ήταν κάτι τρομερό».

Για το MVP: «Έπαιξα καλά την κατάλληλη στιγμή. Οι συμπαίκτες μου είχαν εμπιστοσύνη σε μένα και θέλησαν να με κάνουν να νιώσω ακόμα πιο άνετα. Ο προπονητής έφτιαξε συστήματα για να πάρω τη μπάλα και αυτό που έπρεπε να κάνω από την δική μου πλευρά ήταν να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του.

Για τη συνέχεια της ΑΕΚ: «Ως ομάδα, προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο, ανεξάρτητα τη δυναμική του αντιπάλου. Καθημερινά στις προπονήσεις θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι όσο προχωράει η σεζόν. Σίγουρα μας κάνει πιο πεινασμένους. Έχουμε την δυνατότητα να παλέψουμε για δύο ακόμα τρόπαια φέτος και γι αυτά θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για την αγωνιστική του κατάστασή: «Νιώθω ότι επέστρεψα! Είμαι ξανά στο 100% από αγωνιστικής πλευράς και νιώθω πως έχω βρει και πάλι την εκρηκτικότητά μου. Θα είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό να δούμε τι θα συμβεί στα επόμενα παιχνίδια. Είμαι και πάλι δυνατός όμως».

«Ο στόχος είναι πάντα η νίκη. Πρέπει να προπονούμαστε σκληρά κάθε μέρα, να μείνουμε ενωμένοι και να έχουμε την καλύτερη δυνατή χημεία. Αυτός ήταν και ο λόγος που φτάσαμε στην κατάκτηση του τροπαίου στο Ρίο και αυτός είναι ο τρόπος που θα μας δώσει πιθανότητες να παλέψουμε για τα επόμενα δύο τρόπαια. Πάντα έχω την αίσθηση πως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο», εξήγησε λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν για να αναχωρήσει από το «Ελ.Βενιζέλος».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X