Για την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου με Αίαντα η ΑΕΚ

Για την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου με Αίαντα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (20/02, 18:30) τον Αίαντα Ευόσμου σε μία νοκ άουτ αναμέτρηση για την Φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αγώνας θα γίνει στο Σχολικό Κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και άπαντες στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο θέλουν την στήριξη του κόσμου απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην Volleyleague.

Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή του αγώνα τις: Εικοσπεντίδου, Μπελιά, Μπανίκα, Γιοβάνη, Ζίγκα, Χρήστου, Σουβαλιώτη, Σκυθιώτη, Τοτσίδου, Καββαδία, Τέζα, Αντωνιάδη, Βυζαντινού και Ντόνα.

Η εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Μαριάννα Μπελιά, δήλωσε στο aek.gr: “Μετά την καλή μας εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα με το Αιγάλεω, παραμένουμε σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό, γεγονός πολύ θετικό ώστε να μας βοηθήσει να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου. Θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για αυτό. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει όπως κάθε φορά. Σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα, όπου κρίνεται μία μεγάλη πρόκριση, η παρουσία των φιλάθλων μας κρίνεται επιβεβλημένη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X